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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Acre; Embrapa Agropecuária Oeste; Embrapa Algodão; Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Arroz e Feijão; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia; Embrapa Semiárido; Embrapa Soja; Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
Data corrente: |
03/09/1992 |
Data da última atualização: |
21/09/2004 |
Autoria: |
ALVIM, P. T.; KOZLOWSKI, T. T. (ed.). |
Título: |
Ecophysiology of tropical crops. |
Ano de publicação: |
1977 |
Fonte/Imprenta: |
New York: Academic Press, 1977. |
Páginas: |
502 p. |
ISBN: |
0-12-055650-2 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Based to a large exyent on material presented at an international symposium...held in Manaus, Brazil, 1975. |
Conteúdo: |
Climate; Soils; Rice; Sugarcane; Pineapple; Grasslands; Root crops; Sweet potato; Coffee; Cacao; Rubber; Tea; Oil palm; Coconut palm; Citrus; Banana; Cashew; Mango. |
Palavras-Chave: |
Adaptation; Batata-doce; Cana-de-acucar; Cashew; Citro; Citros; CLASSIFICACAO; Coconut; Coffee; Congress; Congresso; CULTIVO; Cultivo tropical; Cultura tropicais; DISEASES; DOENCAS; Ecofisiologia; FIXACAO; FIXATION; Grassland; Mango; OIL; Oil palm; PALM; PALMA; Palmeira; PEST; Pineapple; Plant; Plantas; POTATO; PRAGAS; Regiao Tropical; ROOT; Root crops; RUGAR CANE; Seringa; SWEET; Sweet potato; TOLERANCIA; Tropical; Tropical crops; Tropical region. |
Thesagro: |
Abacaxi; Aclimatação; Água; Arroz; Banana; Batata; Borracha; Cação; Cacau; Café; Caju; Cana de Açúcar; Chá; Clima; Coco; Ecologia; Fisiologia; Fisiologia Vegetal; Gramínea; Húmus; Irrigação; Manga; Nitrogênio; Óleo; Palmeira Oleaginosa; Planta; Produção Vegetal; Raiz Alimentícia; Resistência; Seca; Solo. |
Thesaurus Nal: |
Citrus; classification; climate; crops; drought; ecology; ecophysiology; grasslands; irrigation; nitrogen; physiology; plant physiology; rice; rubber; soil; sugarcane; tea; urea; water. |
Categoria do assunto: |
-- F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
Marc: |
LEADER 02997nam a2201273 a 4500 001 1248877 005 2004-09-21 008 1977 bl uuuu 00u1 u #d 020 $a0-12-055650-2 100 1 $aALVIM, P. T. 245 $aEcophysiology of tropical crops. 260 $aNew York: Academic Press$c1977 300 $a502 p. 500 $aBased to a large exyent on material presented at an international symposium...held in Manaus, Brazil, 1975. 520 $aClimate; Soils; Rice; Sugarcane; Pineapple; Grasslands; Root crops; Sweet potato; Coffee; Cacao; Rubber; Tea; Oil palm; Coconut palm; Citrus; Banana; Cashew; Mango. 650 $aCitrus 650 $aclassification 650 $aclimate 650 $acrops 650 $adrought 650 $aecology 650 $aecophysiology 650 $agrasslands 650 $airrigation 650 $anitrogen 650 $aphysiology 650 $aplant physiology 650 $arice 650 $arubber 650 $asoil 650 $asugarcane 650 $atea 650 $aurea 650 $awater 650 $aAbacaxi 650 $aAclimatação 650 $aÁgua 650 $aArroz 650 $aBanana 650 $aBatata 650 $aBorracha 650 $aCação 650 $aCacau 650 $aCafé 650 $aCaju 650 $aCana de Açúcar 650 $aChá 650 $aClima 650 $aCoco 650 $aEcologia 650 $aFisiologia 650 $aFisiologia Vegetal 650 $aGramínea 650 $aHúmus 650 $aIrrigação 650 $aManga 650 $aNitrogênio 650 $aÓleo 650 $aPalmeira Oleaginosa 650 $aPlanta 650 $aProdução Vegetal 650 $aRaiz Alimentícia 650 $aResistência 650 $aSeca 650 $aSolo 653 $aAdaptation 653 $aBatata-doce 653 $aCana-de-acucar 653 $aCashew 653 $aCitro 653 $aCitros 653 $aCLASSIFICACAO 653 $aCoconut 653 $aCoffee 653 $aCongress 653 $aCongresso 653 $aCULTIVO 653 $aCultivo tropical 653 $aCultura tropicais 653 $aDISEASES 653 $aDOENCAS 653 $aEcofisiologia 653 $aFIXACAO 653 $aFIXATION 653 $aGrassland 653 $aMango 653 $aOIL 653 $aOil palm 653 $aPALM 653 $aPALMA 653 $aPalmeira 653 $aPEST 653 $aPineapple 653 $aPlant 653 $aPlantas 653 $aPOTATO 653 $aPRAGAS 653 $aRegiao Tropical 653 $aROOT 653 $aRoot crops 653 $aRUGAR CANE 653 $aSeringa 653 $aSWEET 653 $aSweet potato 653 $aTOLERANCIA 653 $aTropical 653 $aTropical crops 653 $aTropical region 700 1 $aKOZLOWSKI, T. T.
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Registro original: |
Embrapa Agropecuária Oeste (CPAO) |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
01/04/2019 |
Data da última atualização: |
03/04/2019 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
MAULVAULT, A. L.; CAMACHO, C.; BARBOSA, V.; ALVES, R.; ANACLETO, P.; FOGACA, F. H. dos S.; KWADIJK, C.; KOTTERMAN, M.; CUNHA, S. C.; FERNANDES, J. O.; RASMUSSEN, R. R.; SLOTH, J. J.; AZNAR-ALEMANY, O. A.; ELJARRAT, E.; BARCELÓ, D.; MARQUES, A. |
Afiliação: |
ANA LUÍSA MAULVAULT; CAROLINA CAMACHO; VERA BARBOSA; RICARDO ALVES; PATRÍCIA ANACLETO; FABIOLA HELENA DOS SANTOS FOGACA, CPAMN; CHRISTIAAN KWADIJK; MICHIEL KOTTERMAN; SARA C. CUNHA; JOSÉ O. FERNANDES; RIE R. RASMUSSEN; JENS J. SLOTH; ÒSCAR AZNAR-ALEMANY; ETHEL ELJARRAT; DAMIÀ BARCELÓ; ANTÓNIO MARQUES. |
Título: |
Assessing the effects of seawater temperature and pH on the bioaccumulation of emerging chemical contaminants in marine bivalves. |
Ano de publicação: |
2018 |
Fonte/Imprenta: |
Environmental Research, v. 161, p. 236-247, 2018. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Autoria na publicação: Fabíola Fogaça. |
Conteúdo: |
Emerging chemical contaminants [e.g. toxic metals speciation, flame retardants (FRs) and perfluorinated compounds (PFCs), among others], that have not been historically recognized as pollutants nor their toxicological hazards, are increasingly more present in the marine environment. Furthermore, the effects of environmental conditions (e.g. temperature and pH) on bioaccumulation and elimination mechanisms ... |
Palavras-Chave: |
Contaminantes químicos emergentes; Elementos tóxicos. |
Thesagro: |
Aquecimento. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 01466naa a2200349 a 4500 001 2107785 005 2019-04-03 008 2018 bl --- 0-- u #d 100 1 $aMAULVAULT, A. L. 245 $aAssessing the effects of seawater temperature and pH on the bioaccumulation of emerging chemical contaminants in marine bivalves.$h[electronic resource] 260 $c2018 500 $aAutoria na publicação: Fabíola Fogaça. 520 $aEmerging chemical contaminants [e.g. toxic metals speciation, flame retardants (FRs) and perfluorinated compounds (PFCs), among others], that have not been historically recognized as pollutants nor their toxicological hazards, are increasingly more present in the marine environment. Furthermore, the effects of environmental conditions (e.g. temperature and pH) on bioaccumulation and elimination mechanisms ... 650 $aAquecimento 653 $aContaminantes químicos emergentes 653 $aElementos tóxicos 700 1 $aCAMACHO, C. 700 1 $aBARBOSA, V. 700 1 $aALVES, R. 700 1 $aANACLETO, P. 700 1 $aFOGACA, F. H. dos S. 700 1 $aKWADIJK, C. 700 1 $aKOTTERMAN, M. 700 1 $aCUNHA, S. C. 700 1 $aFERNANDES, J. O. 700 1 $aRASMUSSEN, R. R. 700 1 $aSLOTH, J. J. 700 1 $aAZNAR-ALEMANY, O. A. 700 1 $aELJARRAT, E. 700 1 $aBARCELÓ, D. 700 1 $aMARQUES, A. 773 $tEnvironmental Research$gv. 161, p. 236-247, 2018.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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