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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agropecuária Oeste; Embrapa Algodão; Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Arroz e Feijão; Embrapa Cerrados; Embrapa Clima Temperado; Embrapa Semiárido; Embrapa Soja; Embrapa Trigo. |
Data corrente: |
18/09/1992 |
Data da última atualização: |
10/02/2004 |
Autoria: |
BURTON, W. G. |
Título: |
Post-harvest physiology of food crops. |
Ano de publicação: |
1982 |
Fonte/Imprenta: |
London: Longman, 1982. |
Páginas: |
339 p. |
ISBN: |
0-582-46038-7 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The nature and nutritive value of food crops, and the relevance of post-harvest physiology; The structure of the harvested material; The physiological implications of structure: water movement, loss and uptake; The physiological implications of structure: exchange of gases; Respioration; Post-harvest change and the loss of nutritive value; Continued development and changes in quality; Ripening and senescence of fruits; Physiological responses to stress and disease; Manipulation of post-harvest physiology to extend storage life. |
Palavras-Chave: |
Apple; Crop; Cultivo; Enzyme; Equilibrio; Equilibrium humidity; Field crop; Foof; Maize; Moisture content; Pineapple; Plant; Planta alimenticia; Planta cultivada; Post-harvest; Protein; Soybean; Tissue. |
Thesagro: |
Abacaxi; Agricultura; Água; Alimentação; Armazenamento; Arroz; Banana; Colheita; Dormência; Enzima; Fisiologia; Glycine Max; Maçã; Melão; Milho; Oryza Sativa; Planta; Pós-Colheita; Preservação de Alimento; Produção; Produto Armazenado; Proteína; Soja; Tecido; Temperatura; Umidade. |
Thesaurus Nal: |
agriculture; corn; crops; dormancy; food preservation; humidity; physiology; postharvest technology; rice; stomata; storage; stored products; temperature; water; water uptake. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
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Registro |
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URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Trigo. |
Data corrente: |
16/07/2019 |
Data da última atualização: |
20/11/2019 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
FERREIRA, J. R.; CAMILOTTI, G. A.; TURCHETTO, C.; CONSOLI, L.; TORRES, G. A. M.; DEUNER, C. C.; SCAGLIUSI, S. M. M.; GODDARD, R.; NICHOLSON, P. |
Afiliação: |
JÉSSICA ROSSET FERREIRA; GABRIELA ANDRIOLIO CAMILOTTI; CAROLINE TURCHETTO; LUCIANO CONSOLI, CNPT; GISELE ABIGAIL MONTAN TORRES, CNPT; CAROLINA CARDOSO DEUNER, UPF; SANDRA MARIA MANSUR SCAGLIUSI, CNPT; RACHEL GODDARD, JOHN INNES CENTRE; PAUL NICHOLSON, JOHN INNES CENTRE. |
Título: |
Base genética da resistência de trigo à brusone: avanços via estudos de QTLs. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
In: REUNIÃO DA COMISSÃO BRASILEIRA DE PESQUISA DE TRIGO E TRITICALE, 12., 2018, Passo Fundo. Atas e resumos... Passo Fundo: Projeto Passo Fundo, 2019. |
Descrição Física: |
Fitopatologia, p. 299-303. |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Brusone; Doença de Planta; Trigo. |
Categoria do assunto: |
H Saúde e Patologia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/199589/1/ID44621-2019RCBPTT2AtasResumos2018p299.pdf
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Marc: |
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Embrapa Trigo (CNPT) |
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