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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agrobiologia. |
Data corrente: |
27/06/1995 |
Data da última atualização: |
27/06/1995 |
Autoria: |
RIEDEL, K. U.; MASEPOHL, B.; KLIPP, W.; PUHLER, A. |
Título: |
Synthesis of the ferredoxin-like protein FdxN from Rhizobium meliloti bacteroids as a fusion protein in Escherichia coli. |
Ano de publicação: |
1992 |
Fonte/Imprenta: |
Can. J. Microbiol., v.38, n.6, p.534-540, 1992. |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Bactéria; Bioquímica; Crescimento; Escherichia Coli; Proteína; Rhizobium Meliloti. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00633naa a2200217 a 4500 001 1616156 005 1995-06-27 008 1992 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aRIEDEL, K. U. 245 $aSynthesis of the ferredoxin-like protein FdxN from Rhizobium meliloti bacteroids as a fusion protein in Escherichia coli. 260 $c1992 650 $aBactéria 650 $aBioquímica 650 $aCrescimento 650 $aEscherichia Coli 650 $aProteína 650 $aRhizobium Meliloti 700 1 $aMASEPOHL, B. 700 1 $aKLIPP, W. 700 1 $aPUHLER, A. 773 $tCan. J. Microbiol.$gv.38, n.6, p.534-540, 1992.
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Registro original: |
Embrapa Agrobiologia (CNPAB) |
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Biblioteca |
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URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
25/04/2003 |
Data da última atualização: |
24/08/2010 |
Autoria: |
MATUURA, T. B.; LEITE, F. L.; BERNARDES FILHO, R. |
Afiliação: |
USP-Interunidades Ciência e Engenharia de Materiais, São Carlos, SP; Embrapa Instrumentação Agropecuária, São Carlos, SP. |
Título: |
Wheat gluten analysis by atomic force microscopy |
Ano de publicação: |
2003 |
Fonte/Imprenta: |
Acta Microscopica, Maracaibo, v.12, 2003. Supplement A |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
CD de trabalhos e resumos apresentados no Second Latin American Symposium on Scanning Probe Microscopy, Búzios, Apr. 2003. 3 f. 1 CD-ROM. |
Conteúdo: |
Gluten is a protein fraction isolated from the endosperm of wheat. It displays unique characteristics, mainly high viscoelasticity, which allow its use for making several kinds of dough. Inthis work we made thickness measurements of thin films of gluten and used electronic microscopy to confirm the existence of holes and bubles in gluten surface. |
Palavras-Chave: |
AFM; Atomici force microscopy; Microscopia de força atômica; Protein. |
Thesagro: |
Glúten; Trigo. |
Thesaurus NAL: |
wheat. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01096naa a2200241 a 4500 001 1024685 005 2010-08-24 008 2003 bl --- 0-- u #d 100 1 $aMATUURA, T. B. 245 $aWheat gluten analysis by atomic force microscopy 260 $c2003 500 $aCD de trabalhos e resumos apresentados no Second Latin American Symposium on Scanning Probe Microscopy, Búzios, Apr. 2003. 3 f. 1 CD-ROM. 520 $aGluten is a protein fraction isolated from the endosperm of wheat. It displays unique characteristics, mainly high viscoelasticity, which allow its use for making several kinds of dough. Inthis work we made thickness measurements of thin films of gluten and used electronic microscopy to confirm the existence of holes and bubles in gluten surface. 650 $awheat 650 $aGlúten 650 $aTrigo 653 $aAFM 653 $aAtomici force microscopy 653 $aMicroscopia de força atômica 653 $aProtein 700 1 $aLEITE, F. L. 700 1 $aBERNARDES FILHO, R. 773 $tActa Microscopica, Maracaibo$gv.12, 2003. Supplement A
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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