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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
25/03/1997 |
Data da última atualização: |
09/07/2007 |
Autoria: |
PORK INDUSTRY CONFERENCE, 1996, Urbana, Illinois. |
Título: |
Swine energetics. |
Ano de publicação: |
1996 |
Fonte/Imprenta: |
Urbana: University of Illinois, 1996. |
Páginas: |
118p. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Swine energetics - what does this mean?; Fat as an alternative energy source; The energy cost of illness in swine; Net energy for growth in pigs: application to low protein, amino acid supplemented diets; Effect of genotype on energy/intake; Role of central nervous system in energy balance; Energy and protein interaction of the lactating sow; Effects of environmental design on the pig's voluntary feed intake; Feed intake behaviour and implications for energy utilization; Strategies to minimize the loss of metabolizable energy to the environment; Are we still having vitamin E and selenium deficiencies in pigs? |
Palavras-Chave: |
Congress; Congresso; Fat; Growth. |
Thesagro: |
Crescimento; Energia; Gordura; Suíno. |
Thesaurus Nal: |
energy; swine. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 4.227 | |
4182. | | PIRES, S. A. de O.; MENDONÇA, A. R. de; SILVA, G. F. da; OLIVEIRA, M. V. N. d'; OLIVEIRA, L. C. de; SILVA, J. P. M.; SILVA, E. F. da. Growth modeling of Carapa guianensis and Tetragastris altissima for improved management in native forests in the Amazon. Ecological Modelling, v. 456, 109683, Sept. 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Acre. |
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4186. | | ITUASSÚ, D. R.; PEREIRA FILHO, M.; ROUBACH, R.; CRESCÊNCIO, R.; CAVERO, B. A. S.; GANDRA, A. L. Níveis de proteína bruta para juvenis de pirarucu. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, v. 40, n. 3, p. 255-259, mar. 2005.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Nacional - A |
Biblioteca(s): Embrapa Acre; Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Unidades Centrais. |
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4190. | | VALE, S. M. L. S. do; VALE, P. A. A. do; CARVALHO, C. M.; SIVIERO, A. Potencial agrícola de bactérias endofíticas obtidas de bambu Guadua spp. In: SIVIERO, A.; SANTOS, R. C. dos; MATTAR, E. P. L. (org.). Conservação e tecnologias para o desenvolvimento agrícola e florestal no Acre. Rio Branco, AC: Ifac, 2019. cap. 3, p. 85-114. Versão impressa publicada em 2020.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Acre. |
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Registros recuperados : 4.227 | |
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