|
|
 | Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Trigo. Para informações adicionais entre em contato com cnpt.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Trigo. |
Data corrente: |
09/01/2012 |
Data da última atualização: |
24/05/2017 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
FERNANDES, J. M. C.; PAVAN, W. |
Afiliação: |
JOSE MAURICIO CUNHA FERNANDES, CNPT; WILLINGHTON PAVAN, UPF. |
Título: |
Risk mapping wheat blast potential in Brazil. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
Phytopathology, St. Paul, v. 101, n. 6, p. S221, 2011. Supplement. Edição dos Resumos da APS-IPPC 2011 Joint Meeting in Honolulu, Hawaii, USA, Aug. 2011. |
DOI: |
http://apsjournals.apsnet.org/doi/pdf/10.1094/PHYTO.2011.101.6.S207 |
Idioma: |
Inglês |
Thesagro: |
Doença; Trigo. |
Thesaurus Nal: |
Magnaporthe grisea. |
Categoria do assunto: |
H Saúde e Patologia |
Marc: |
LEADER 00617nam a2200157 a 4500 001 1912029 005 2017-05-24 008 2011 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttp://apsjournals.apsnet.org/doi/pdf/10.1094/PHYTO.2011.101.6.S207$2DOI 100 1 $aFERNANDES, J. M. C. 245 $aRisk mapping wheat blast potential in Brazil.$h[electronic resource] 260 $aPhytopathology, St. Paul, v. 101, n. 6, p. S221, 2011. Supplement. Edição dos Resumos da APS-IPPC 2011 Joint Meeting in Honolulu, Hawaii, USA, Aug. 2011.$c2011 650 $aMagnaporthe grisea 650 $aDoença 650 $aTrigo 700 1 $aPAVAN, W.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Trigo (CNPT) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registros recuperados : 33 | |
24. |  | RIUL JR. A.; WOHNRATH, K.; DI TOMMAZO, R.; CARVALHO, A. C. P. L. F.; FONSECA, F. J.; OLIVEIRA JR. O. N.; TAYLOR, D. M.; MATTOSO, L. H. C. Artificial taste sensor: efficient combination of sensors made rom langmuir-blodget films of conducting polymers and a ruthenium complex and self-assembled films of na azobenzene-containing polymer. Langmuir, Washington, v.18, n.1, p.239-245, 2001.Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|   |
25. |  | MANZOLI, A.; ALMEIDA, G. F. B. de; FILHO, J. A.; MATTOSO, L. H. C.; RIUL JR, A.; MENDONCA, C. R.; CORREA, D. S. Femtosecond laser ablation of gold interdigitated electrodes for electronic tongues. Optics and laser technology, [S. l.], v. 69, p. 148-153, 2015.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 3 |
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
26. |  | DAIKUZONO, C. M.; SHIMIZU, F. M.; RIUL JR, A.; MANZOLI, A.; PIAZZETTA, M. H.; GOBBI, A. L.; CORREA, D. S.; OLIVEIRA JR, O. N. Microfluidic electronic tongue to detect gliadin in foodstuff. In: BRAZILIAN MRS MEETING, 14., 2015, Rio de Janeiro. Program book... Rio de Janeiro: SBPMat, 2015. 1 p.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
27. |  | FERREIRA, M.; CONSTANTINO, C. J. L.; RIUL JR. A.; WOHNRATH, K.; AROCA, R. F.; GIACOMETTI, J. A.; OLIVEIRA JR. O. N.; MATTOSO, L. H. C. Preparation, characterization and taste sensing properties of Langmuir-Blodgett Films from mixtures of polyaniline and rutheniu complex. Polymer, Guildford, v. 44, p. 4205-4211, 2003.Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|   |
28. |  | PEREIRA, T. S.; FACURE, M. H. M.; MERCANTE, L. A.; SOUZA, M. H. G. de; BRAUNGER, M. L.; RIUL JR, A.; CORREA, D. S. Electronic tongues: basics, materials, and applications. In: HOUSSAM HAICK (Ed.). Nature-Inspired Sensors, 1 st Edition, 2025. 451-465 E-book Chapter 31Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
30. |  | BRAUNGER, M. L.; POPOLIN NETO, M.; KIRSANOV, D.; FIER, I.; AMARAL, L. R.; SHIMIZU, F. M.; CORREA, D. S.; PAULOVICH, F. V.; LEGIN, A.; OLIVEIRA JR., O. N.; RIUL JR, A. Analysis of Macronutrients in Soil Using Impedimetric Multisensor Arrays. ACS Omega, v. 9, 2024. 33949−33958Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
31. |  | CONSTANTINO, C. J. L.; RIUL JR. A.; VENANCIO, E. C.; CONSOLIN, N.; ANTUNES, P. A.; FONSECA, F. J.; OLIVEIRA JR. O. N.; AROCA, R. F.; MATTOSO, L. H. C. Detection limit for artifical sensors based on ultrathin films of perylene derivatives. In: INTENATIONAL SYMPOSIUM ON OLFACTION AND ELECTRONIC NOISE, 9., 2002, Rome. ISOEN' 02: book of abstracts. p. 158.Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|   |
32. |  | CONSTANTINO, C. J. L.; ANTUNES, P. A.; VENANCIO, E. C.; CONSOLIN, N.; FONSECA, F. J.; MATTOSO, L. H. C.; AROCA, R. F.; OLIVEIRA JR. O. N.; RIUL JR. A. Nanostructured films of perylene derivatives: high performance materials for taste sensor applications. Sensor letter, [S. l.], v.2, n.2, 2004, p. 95-101.Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|   |
33. |  | RIUL JR. A.; SOUSA, H. C. de; MALMEGRIM, R. R.; SANTOS JR. D. S. DOS; CARVALHO, A. C. P. L. F.; FERNANDO, J. F.; OLIVEIRA JR. O. N.; MATTOSO, L. H. C. Wine classification by taste sensors made from ultra-thin films and using neural networks. Sensors and Actuators . B, Chemical, Lausanne, v.98, p. 77-82, 2004.Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|   |
Registros recuperados : 33 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|