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| Registros recuperados : 5 | |
| 2. |  | SILVA, A.; BRUNO, I.; MARCANTE, N.; FRANZINI, V.; BENITIZ, L.; MURAOKA, T. Effect of phosphorus uptake efficiency on micronutrients content in grains of wheat and soybean cultivars. In: WORLD CONGRESS OF SOIL SCIENCE, 20., 2014, Jeju, Korea. Soils embrace life and universe. Jeju: International Union of Soil Sciences, 2014.| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| 4. |  | SILVA, A. da; BRUNO, I. P.; FRANZINI, V. I.; MARCANTE, N. C.; BENITIZ, L.; MURAOKA, T. Phosphorus uptake efficiency, root morphology and architecture in Brazilian wheat cultivars. Journal of Radioanalytical and Nuclear Chemistry, v. 307, n. 2, p. 1055-1063, Feb. 2016.| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| 5. |  | SILVA, A. da; MARCANTE, N. C.; FRANZINE, V. I.; BRUNO, I. P.; LEITE, V. H. G.; MURAOKA, T. Zinc and phosphorus interaction in phosphorus-efficient and inefficient wheat cultivars. In: INTERNATIONAL ZINC SYMPOSIUM, 4., 2015, São Paulo. Improving crop production and human health: catalogue of abstracts. [S.l.]: International Fertilizer Industry Association: Harvest Plus: International Zinc Association, 2015. p. 88-89.| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| Registros recuperados : 5 | |
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| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | LOSA, A.; VORSTER, J.; COMINELLI, E.; SPARVOLI, F.; PAOLO, D.; SALA, T.; FERRARI, M.; CARBONARO, M.; MARCONI, S.; CAMILLI, E.; REBOUL, E.; WASWA, B.; EKESA, B.; ARAGÃO, F. J. L.; KUNERT, K. Drought and heat affect common bean minerals and human diet - What we know and where to go. Food and Energy Security, v. 11, n. 1, e351, 2022. Na publicação: Francisco Aragão.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 4 |
| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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| 2. |  | COMINELLI, E.; SPARVOLI, F.; LISCIANI, S.; FORTI, C.; CAMILLI, E.; FERRARI, M.; DONNE, C. le; MARCONI, S.; VORSTER, B. J.; BOTHA, A.-M.; MARAIS, D.; LOSA, A.; SALA, T.; REBOUL, E.; ALVARADO-RAMOS, K.; WASWA, B.; EKESA, B.; ARAGÃO, F. J. L.; KUNERT, K. Antinutritional factors, nutritional improvement, and future food use of common beans: a perspective. Frontiers in Plant Science, v. 13, 2022, 992169. Na publicação: Francisco Aragão.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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| Registros recuperados : 2 | |
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