| |
|
|
| Registros recuperados : 4 | |
| 1. |  | SALESKA, S. R.; WU, J.; GUAN, K.; ARAUJO, A. C.; HUETE, A.; NOBRE, A. D.; RESTREPO-COUPE, N. Dry-season greening of Amazon forests. Nature, v. 531, n. 7594, p. E4-E5, Mar. 2016.| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
|    |
| 2. |  | WU, J.; CHAVANA-BRYANT, C.; PROHASKA, N.; SERBIN, S. P.; GUAN, K.; ALBERT, L. P.; YANG, X.; LEEUWEN, W. J. D. van; GARNELLO, A. J.; MARTINS, G.; MALHI, Y.; GERARD, F.; OLIVEIRA JUNIOR, R. C. de; SALESKA, S. R. Convergence in relationships between leaf traits, spectra and age across diverse canopy environments and two contrasting tropical forests. New Phytologist, v. 214, n. 3, p. 1033-1048, May 2017.| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
|    |
| 3. |  | WU, J.; KOBAYASHI, H.; STARK, S. C.; MENG, R.; GUAN, K.; TRAN, N. N.; GAO, S.; YANG, W.; RESTREPO-COUPE, N.; MIURA, T.; OLIVEIRA JUNIOR, R. C. de; ROGERS, A.; DYE, D. G.; NELSON, B. W.; SERBIN, S. P.; HUETE, A. R.; SALESKA, S. R. Biological processes dominate seasonality of remotely sensed canopy greenness in an Amazon evergreen forest. New Phytologist, v. 217, n. 4, p. 1507-1520, Mar. 2018.| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
|    |
| 4. |  | WU, J.; GUAN, K.; HAYEK, M.; RESTREPO-COUPE, N.; WIEDEMANN, K. T.; XU, X.; WEHR, R.; CHRISTOFFERSEN, B. O.; MIAO, G.; SILVA, R. da; ARAUJO, A. C. de; OLIVEIRA JUNIOR, R. C. de; CAMARGO, P. B.; MONSON, R. K.; HUETE, A. R.; SALESKA, S. R. Partitioning controls on Amazon forest photosynthesis between environmental and biotic factors at hourly to interannual timescales. Global Change Biology, v. 23, n. 3, p. 1240-1257, Mar. 2017.| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
|    |
| Registros recuperados : 4 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | RIBEIRO, C. B.; OLIVEIRA, L. O. F. de; MORAIS, M. da G.; FERNANDES, H. J.; CARNEIRO, M. M. Y.; ROCHA, R. F. A. T.; ROCHA, D. T. Kaolin and chromic oxide under different forms of administration in a study of consumption and digestibility. Semina. Ciências Agrárias, Londrina, v. 39, n. 6, p. 2609-2622, nov./dez. 2018. Título em inglês: Caulim e óxido crômico sob diferentes formas de administração em estudo de consumo e digestibilidade.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte; Embrapa Pantanal. |
|    |
| Registros recuperados : 1 | |
|
| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|