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Registro Completo |
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Biblioteca(s): |
Embrapa Milho e Sorgo. |
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Data corrente: |
15/10/1997 |
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Data da última atualização: |
13/07/2018 |
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Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
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Autoria: |
PAIVA, E.; KRIZ, A.; PEIXOTO, M. J. V. V. D.; WALLACE, J. C.; LARKINS, B. A. |
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Afiliação: |
EMBRAPA-CNPMS. |
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Título: |
Quantitation and distribution of y-zein in the endosperm of maize kernels. |
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Ano de publicação: |
1991 |
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Fonte/Imprenta: |
Cereal Chemistry, Saint Paul, v. 68, n. 3, p. 276-279, 1991. |
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Idioma: |
Inglês |
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Conteúdo: |
Changes in the content of y-zein (Mr 27,000) in the endopserm of normal opaque-2, floury-2, and modifieed opaque-2 maize varieties known as quality protein maize (QPM) were evaluated using sodium dodecyl sulfate-polyacrylamide gel eletrophoresis, protein fractionation schemes, and an immunoabsorbance assay. QPM genotypes, which combine high levels of lysine and tryptophan with high yields, traditional appearance, and conventional kernel hardness, were shown to contain two to live times more y-zein than nornal, opaque-2, or floury-2 genotypes. Both soft and hard regions of QPM endosperm are enriched in y-zein; the latter show higher level of a a-zein. Relationships between amounts of zeins, kernel hardness, nutritional quality, and changes in other major protein components are discussed. |
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Thesagro: |
Milho. |
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Thesaurus Nal: |
Corn. |
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Categoria do assunto: |
G Melhoramento Genético |
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Registros recuperados : 5 | |
| 2. |  | ZORTÉA-GUIDOLIN, M. E. B.; CARVALHO, C. W. P. de; GODOY, R. C. B. de. Potencial de uso do pinhão da araucária no desenvolvimento de produtos de conveniência por extrusão termoplástica. In: SEMINÁRIO SUL-BRASILEIRO SOBRE A SUSTENTABILIDADE DA ARAUCÁRIA, 3., 2018, Passo Fundo. Uso sustentável Produção Inovação Educação Legislação Conservação: anais. Passo Fundo: Livraria e editora Werlang, 2018. p. 24-27. p. 24-27 Organizadores Cristiano Roberto Buzatto, Nêmora Pauletti Prestes, Jaime Martinez, Alexandre Augusto Nienow.| Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Florestas. |
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| 5. |  | ZORTÉA-GUIDOLIN, M. E. B.; CARVALHO, C. W. P. de; GODOY, R. C. B. de; DEMIATE, I. M.; SCHEER, A. P. Influence of extrusion cooking on in vitro digestibility, physical and sensory properties of brazilian pine seeds flour (Araucaria Angustifolia). Journal of Food Science, v. 82, n. 4, p. 977-984, 2017.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Florestas. |
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| Registros recuperados : 5 | |
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