BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Semiárido.
Data corrente:  27/09/2019
Data da última atualização:  27/09/2019
Autoria:  TEIXEIRA, S. L.; RIBEIRO, J. M.; TEIXEIRA, M. T.
Afiliação:  Silvio Lopes Teixeira; JULIANA MARTINS RIBEIRO, CPATSA; Márcia Torres Teixeira.
Título:  Influence of NaClO on nutrient medium sterilization and on pineapple (Ananas comosus cv Smooth cayenne) behavior.
Ano de publicação:  2006
Fonte/Imprenta:  Plant Cell Tiss Organ Culture, v. 86, p. 375?337, 2006.
DOI:  10.1007/s11240-006-9121-3
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  A new protocol for the preparation and sterilization of media with sodium hypochlorite was tested for in vitro culturing of pineapple shoots. Total active chlorine concentrations equal to or higher than 0.0003%, as well as other asepsis procedures, provided complete sterilization of the medium. At a total active chlorine concentration of 0.0003%, pineapple shoots more than doubled both their biomass and the number of new shoots.
Palavras-Chave:  Autoclavagem; Contaminação média; Esterilização química; Hipoclorito; Produção de biomassa; Protocolo.
Thesagro:  Abacaxi; Ananás Comosus; Micropropagação.
Thesaurus Nal:  Pineapples.
Categoria do assunto:  A Sistemas de Cultivo
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Semiárido (CPATSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPATSA58682 - 1ADDAP - DD
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1.Imagem marcado/desmarcadoBIASOTO, A. C. T.; LAGO, L. O.; NICOLLI, K. P.; CAMARÃO, E. B.; ZINI, C. A.; WELKE, J. E. Characterization of risk exposure to carbonyl and furan compounds through wine consumption. In: WORLD VINE AND WINE CONGRESS, 39.; GENERAL ASSEMBLY OF THE OIV, 14., 2016, Bento Gonçalves. Vitiviniculture: technological advances to market challenges: abstracts. Bento Gonçalves: International Organisation of Vine and Wine, 2016. 1 Pen drive.
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.
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2.Imagem marcado/desmarcadoLAGO, L. O.; NICOLLI, K. P.; BIASOTO, A. C. T.; CAMARÃO. E. B.; ZINI, C. A.; WELKE, J. E. Influence of stage of ripeness and time of maceration of Syrah grapes on levels of toxic compounds in wines. In: WORLD VINE AND WINE CONGRESS, 39.; GENERAL ASSEMBLY OF THE OIV, 14., 2016, Bento Gonçalves. Vitiviniculture: technological advances to market challenges: abstracts. Bento Gonçalves: International Organisation of Vine and Wine, 2016. 1 Pen drive.
Tipo: Resumo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.
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