|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. |  | ROCHA, I. T.; GIUDICE NETO, J. del; ALVES, E. S.; BARBEDO, C. J.; DOMINGOS, M.; RIBEIRO, R. de C. L. F. Pau-Brasil: conhecer para preservar. Ciência Hoje, Rio de Janeiro, v.38, n.226, p.22-29, 2006. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
|   |
2. |  | BIASOTO, A. C. T.; FREITAS, D. G. C.; PEREIRA, G. E.; ROCHA, I. F. O.; FREITAS, M. L. F.; BOLINI, H. M. A. Use of organic acids to increase the stability of brazilian red wines produced in tropical semi-arid environmental conditions: quality evaluation based on consumer test and time-intensity analysis. In: PANGBORN SENSORY SCIENCE SYMPOSIUM, 10., 2013, Rio de Janeiro. Abstracts... [S.l.]: Elsevier, 2013. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Semiárido. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|