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Registros recuperados : 4 | |
3. |  | REDDY, A. A.; RAO, P. P.; YADAV, O. P.; SINGH, I. P.; ARDESHNA, N. J.; KUNDU, K. K.; GUPTA, S. K.; SHARMA, R.; SAWARGAONKAR, G.; MALIK, D. P.; SHYAM, D. M.; REDDY, K. S. Prospects for Kharif (rainy season) and summer pearl millet in Western India. Patancheru: ICRISAT, 2013. 20 p. (ICRISAT. Working Paper Series, 36). Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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4. |  | REDDY, A. A.; YADAV, O. P.; MALIK, D. P.; SINGH, I. P.; ARDESHNA, N. J.; KUNDU, K. K.; GUPTA, S. K.; SHARMA, R.; SAWARGAONKAR, G.; SHYAM, D. M.; REDDY, K. S. Utilization pattern, demand and supply of pearl millet grain and fodder in Western India. Patancheru: ICRISAT, 2013. 18 p. (ICRISAT. Working Paper Series, 37). Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 4 | |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | RIBEIRO, T. P.; LIMA, M. A. C. de; ALVES, R. E.; GONÇALVES, A. L. de S.; SOUZA, A. P. C. Caracterização química de subprodutos da vinificação de diferentes variedades de uvas cultivadas no Vale do São Francisco. In: CONGRESSO LATINO-AMERICANO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 15.; CONGRESSO BRASILEIRO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 13., 2015, Bento Gonçalves. Resumos... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho: Associação Brasileira de Enologia, 2015. 1 Pen drive.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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2. |  | RIBEIRO, T. P.; LIMA, M. A. C. de; ALVES, R. E.; GONÇALVES, A. L. de S.; SOUZA, A. P. C. Chemical characterization of winemaking byproducts from grape varieties cultivated in Vale do São Francisco, Brazil. Food Science and Technology, v. 38, n. 4, p. 577-583, oct./dec. 2018.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 2 | |
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