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Registros recuperados : 2 | |
2. |  | TEIXEIRA, N. T.; BOTEZELLI, L. B.; GALATTI, E. B.; SANTOS, M. S.; ALVES, F. M.; SOARES, D. Z.; BRUINS, D. Z.; CRUZ, M. G. da; BASILLI, J. F. Produção de feijoeiro em adubação orgânica. Ecossitema, Espírito Santo do Pinhal, v. 33, n. 1/2, p. 35-38, jan./dez., 2008. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | DELIZA, R.; ISSANCHOU, S.; COMBRIS, P.; GUERRERO, L.; CLARET, A.; GODET, M. Combining experimental economics and sensory evaluation: does it bring an improvement on the investigation of consumer willingness to pay? In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 1 | |
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