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Registros recuperados : 3 | |
2. |  | DUTRA, M. da C. P.; CARVALHO, A. J. de B. A.; SANTOS, N. C.; FREITAS, S. T. de; FERREITA, E. de S.; BIASOTO, A. C. T.; LIMA, M. dos S. Impact of commercial preparations of pectinases on the chemical composition and stability of phenolic compounds in grape juices. Journal of Food Biochemistry, v. 2025, n. 1, 2856691, Fev. 2025. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente; Embrapa Semiárido. |
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3. |  | BARRETO, S. M. A.; SILVA, A. B. M. da; DUTRA, M. da C. P.; BASTOS, D. C.; CARVALHO, A. J. de B. A.; VIANA, A. C.; NARAIN, N.; LIMA, M. dos S. Effect of commercial yeasts (Saccharomyces cerevisiae) on fermentation metabolites, phenolic compounds, and bioaccessibility of Brazilian fermented oranges. Food Chemistry, v. 408, 135121, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 3 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | RABELO, M. B. de O.; FREITAS, K. M.; OLIVEIRA, L. C. de; FRADE, A. C. M.; S. FILHO, J. D. de; HEIDEN, G.; FERNANDES, G. W.; SILVA, I. T.; TEIXEIRA, M. M.; BRAGA, F. C.; PÁDUA, R. M. Activity of Sesquiterpene Lactones and Umbelliferone From Campovassouria cruciata on SARS‐CoV‐2 Replication and on the Release of Pro‐Inflammatory Cytokines in Lung Cells Chemistry and Biodiversity, e202402824, 2025.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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Registros recuperados : 1 | |
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