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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agropecuária Oeste; Embrapa Arroz e Feijão; Embrapa Cerrados; Embrapa Gado de Corte; Embrapa Semiárido; Embrapa Unidades Centrais.
Data corrente:  20/03/2008
Data da última atualização:  01/10/2018
Tipo da produção científica:  Documentos
Autoria:  GUIMARAES JUNIOR, R.; PEREIRA, L. G. R.; TOMICH, T. R.; GONÇALVES, L. C.; FERNANDES, F. D.; BARIONI, L. G.; MARTHA JUNIOR, G. B.
Afiliação:  ROBERTO GUIMARAES JUNIOR, CPAC; LUIZ GUSTAVO RIBEIRO PEREIRA, CPATSA; THIERRY RIBEIRO TOMICH, CPAP; Lúcio Carlos Gonçalves, UGMG; FRANCISCO DUARTE FERNANDES, CPAC; LUIS GUSTAVO BARIONI, CPAC; GERALDO BUENO MARTHA JUNIOR, CPAC.
Título:  Uréia na alimentação de vacas leiteiras.
Ano de publicação:  2007
Fonte/Imprenta:  Planaltina, DF: Embrapa Cerrados, 2007.
Páginas:  33 p.
Série:  (Embrapa Cerrados. Documentos, 186).
Idioma:  Português
Conteúdo:  ABSTRACT: Urea is a non protein nitrogen compound that can be used to replace protein sources usually offered in ruminant nutrition. It is a technology that can be efficiently used in dairy cow nutrition, assuring good production levels. Taking to account the ruminant metabolism, the efficiency of urea use by ruminal microorganisms depends on the correct diet balance. Ingredients that supply adequate amounts of rumen degradable energy and protein are needed. Diets also must be corrected with minerals, especially sulphur, mixed directly to the urea. Regarding to the forms of use in the diet, urea can be supplied mixed with concentrates, roughages, in total ration or in mineral mixtures. It must be always attempted to the period of adaptation and supply levels to the animals.
Thesagro:  Bovino; Composto Nitrogenado; Dieta; Nitrogênio não Protéico; Nutrição Animal; Uréia.
Thesaurus Nal:  dairy cattle.
Categoria do assunto:  --
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/CPAC-2009/28638/1/doc_186.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Cerrados (CPAC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
AI-SEDE42573 - 1EMBFL - --12626CPAC12626
AI-SEDE42573 - 2EMBFL - --12626CPAC12626a
CNPAF26882 - 1EMBFL - --FOL 51252008.05125
CNPGC15356 - 1EMBFL - PPFOL28252825
CPAC28638 - 1UMTFL - PPFOL7818CRI7331
CPAC28638 - 2UMTFL - PPFOL7818FOL7818
CPAC28638 - 3UMTFL - PPFOL7818DOC219
CPAO30550 - 1EMBFL - --FOL 15875FOL 15875
CPATSA58066 - 1UPCFL - DD
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Biblioteca(s):  Embrapa Roraima.
Data corrente:  13/10/2014
Data da última atualização:  13/10/2014
Tipo da produção científica:  Artigo em Anais de Congresso
Autoria:  SOUSA, R. de C. P. de; CHAGAS, E. A.; MELO FILHO, A. A. de; BACELAR-LIMA, C. G.; VALE, H. S. do.
Afiliação:  RITA DE CASSIA POMPEU DE SOUSA, CPAF-RR; EDVAN ALVES CHAGAS, CPAF-RR.
Título:  Análise de biomoléculas em pós de myrciaria dubia da Amazônia.
Ano de publicação:  2014
Fonte/Imprenta:  In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 23., 2014, Cuiabá. Fruticultura: oportunidades e desafios para o Brasil. [S.l.]: SBF, 2014.
Idioma:  Português
Palavras-Chave:  Biomoléculas; Fruteiras nativas.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/109840/1/TRA3900-Helder-Santos-do-Vale.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Roraima (CPAF-RR)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPAF-RR14536 - 1UPCAA - PPS2014.025S2014.025
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