|
|
Registros recuperados : 2 | |
2. |  | BARROS, N. V. dos A.; ABREU, B. B. de; SILVA, D. T. S. da; SOARES, A. K. de O.; ROCHA, M. de M.; MOREIRA-ARAUJO, R. S. dos R. Identification and quantification of phenolic compounds in grains of biofortified cowpea cultivars, before and after cooking. Current Nutrition & Food Science, v. 16, n. 1, p. 105-113, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | DECÄENS, T.; MARTINS, M. B.; FEIJOO, A.; OSZWALD, J.; DOLEDEC, S.; MATHIEU, J.; SARTRE, X. A. de; BONILLA, D.; BROWN, G. G.; CRIOLLO, Y. A. C.; DUBS, F.; FURTADO, I. S.; GOND, V.; GORDILLO, E.; LE CLEC'H, S.; MARICHAL, R. el; MITJA, D.; SOUZA, I. M. de; PRAXEDES, C.; ROUGERIE, R.; RUIZ, D. H.; OTERO, J. T.; SANABRIA, C.; VELASQUEZ, A.; ZARARTE, L. E. M.; LAVELLE, P. Biodiversity loss along a gradient of deforestation in Amazonian agricultural landscapes. Conservation Biology, v. 32, n. 6, p. 1380-1391, Dec. 2018.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|