Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
16/06/2008 |
Data da última atualização: |
28/03/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
AZOUBEL, P. M.; SILVA, F. O. da. |
Afiliação: |
Patrícia Moreira Azoubel, CPATSA; Francinaide Oliveira da Silva, UPE/FFPP. |
Título: |
Optimisation of osmotic dehydration of 'Tommy Atkins' mango fruit. |
Ano de publicação: |
2008 |
Fonte/Imprenta: |
International Journal of Food Science and Technology, Oxford, v. 43, n. 7, p. 1276-1280, 2008, |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Osmotic dehydration of mango in sucrose solution as influenced by temperature (30-50C), immersion time (60-150 min) and solution concentration (40-60% w/w) was studied through response surface methodology. |
Palavras-Chave: |
Mango; Otimização; Tomy Atkins. |
Thesagro: |
Desidratação Osmótica; Manga; Sacarose; Variedade. |
Categoria do assunto: |
A Sistemas de Cultivo |
Marc: |
LEADER 00814naa a2200217 a 4500 001 1158774 005 2017-03-28 008 2008 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aAZOUBEL, P. M. 245 $aOptimisation of osmotic dehydration of 'Tommy Atkins' mango fruit. 260 $c2008 520 $aOsmotic dehydration of mango in sucrose solution as influenced by temperature (30-50C), immersion time (60-150 min) and solution concentration (40-60% w/w) was studied through response surface methodology. 650 $aDesidratação Osmótica 650 $aManga 650 $aSacarose 650 $aVariedade 653 $aMango 653 $aOtimização 653 $aTomy Atkins 700 1 $aSILVA, F. O. da 773 $tInternational Journal of Food Science and Technology, Oxford$gv. 43, n. 7, p. 1276-1280, 2008
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |