|
|
Registros recuperados : 3 | |
3. |  | SALES, A.; PAILINO, A.; SERENO, A.; BUSE, A. A. R.; TUI, A. F.; IXÃ, F. M.; PEREIRA, F.; F. M. M.; YAWANAWÁ, G. L.; LIMA, G. de; IBÃ; I. S.; METU, J. M.; TXANU, J. P.; NAXIMA, J. D.; SABINO, J. E.; MARU, J. G. N. F.; YUBE, J. de L.; TUWE, J. N. S.; SAMUEL, J.; MANA, J. P.; TUI, J. P. S.; BANE, L. S.; MELO, L. A.; KATUKINA, M. R. M.; FEITOSA, M. M.; PAENAWA, O. P. V.; NINAWA, P. P.; KIPI, T. R.; SABINO, V. P. Ui bena: Hariri shawe betsa betsapa xarubu mekeki inu yumewati inu na meki nu haskawamis xarabu. Rio Branco, AC: AMAAIAC, CPI/AC, 2006. 117 p. Biblioteca(s): Embrapa Acre. |
|   |
Registros recuperados : 3 | |
|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. |  | CAMARGO, A. C. de; BIASOTO, A. C. T.; SCHWEMBER, A. R.; GRANADO, D.; RASERA, G. B.; FRANCHIN, M.; ROSALEN, P. L.; ALENCAR, S. M.; SHAHIDI, F. Should we ban total phenolics and antioxidant screening methods? The link between antioxidant potential and activation of NF-KB using phenolic compounds from grape by-products. Food Chemistry, v. 290, p. 229-238, 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
|    |
2. |  | CAMPESTRINI, L. H.; RASERA, G. B.; CAMARGO, A. C. de; FRANCHIN, M.; NANI, B. D.; ROSALEN, P. L.; CANNIATTI-BRAZACA, S. G.; BIASOTO, A. C. T.; SHAHIDIC, F.; ALENCAR, S. M. Alkaline conditions better extract anti-inflammatory polysaccharides from winemaking by-products. Food Research International, v. 131, may 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|