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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | GASPAROTTO, J.; SOMENSI, N.; BORTOLIN, R. C.; GIRARDI, C. S.; KUNZLER, A.; RABELO, T. K.; SCHNORR, C. E.; MORESCO, K. Z.; BASSANI, V. L.; YATSU, F. K. J.; VIZZOTTO, M.; RASEIRA, M. do C. B.; ZANOTTO-FILHO, A.; MOREIRA, J. C. F.; GELAIN, D. P. Preventive supplementation with fresh and preserved peach attenuates CCl4-induced oxidative stress, inflammation and tissue damage. The Journal of Nutritional Biochemistry, v. 25, n. 12, p. 1282?1295, Dec. 2014.| Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | PEREIRA, G. S.; ANGNES, G.; FRANCHINI, J. C.; DAMIAN, J. M.; CERRI, C. E. P.; ROCHA, C. H.; SILVA, R. V. da; SANTOS, E. L. dos; TAVARES FILHO, J. Soil nitrous oxide emissions after the introduction of integrated cropping systems in subtropical condition. Agriculture, Ecosystems and Environment, v. 323, 107684, 2022. 11 p.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
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