BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoSMITH, G. B.; WOLLUM, A. G. Physicochemical and D-galactose-mediated interactions in the attachment of bradyrhizobium japonicum to roots of glycine max. Canadian Journal of Microbiology, v.39, n.2, p.245-251, 1993.

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

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2.Imagem marcado/desmarcadoSMITH, G. B.; WOLLUM, A. G. Bacterial culture history affects the attachment of Bradyrhizobium japonicum to host Glycine max roots. Canadian Jornal of Microbiology, v.37, n.10, p.730-736, 1991.

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

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1.Imagem marcado/desmarcadoSANTOS, J. Z.; ALMEIDA, L. A. H.; SOARES FILHO, W. dos S.; BIZZO, H. R.; SANTOS, M. C. da S.; MATTOS, J. K. A.; SILVA, J. P. da; VIEIRA, R. F. Chemical characterization of the essential oils from leaves of mandarins Sunki, Cleopatra and their hybrids. Journal of Essential Oil Research, November, 2014.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 1
Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.
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