|
|
Registros recuperados : 4 | |
2. |  | PAUCAR-MENACHO, L. M.; BERHOW, M. A.; MANDARINO, J. M. G.; GONZALEZ DE MEJIA, E.; CHANG, Y. K. Optimisation of germination time and temperature on the concentration of bioactive compounds in Brazilian soybean cultivar BRS 133 using response surface methodology. Food Chemistry, London, v. 119, n. 2, p. 636-642, mar. 2010. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
|    |
4. |  | PAUCAR-MENACHO, L. M.; AMAYA-FARFÁN, J.; BERHOW, M. A.; MANDARINO, J. M. G.; MEJIA, E. G. de; CHANG, Y. K. A high-protein soybean cultivar contains lower isoflavones and saponins but higher minerals and bioactive peptides than a low-protein cultivar. Food Chemistry, v. 120, n. 1, p. 15-21, 2010. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
|    |
Registros recuperados : 4 | |
|
|
Registros recuperados : 3 | |
2. |  | CONCEIÇÃO, M. da; PEREIRA, N. N. C.; DE-POLI, H.; FRANCO, A. A.; DOBEREINER, J. Seleção de estirpes de Rhizobium leguminosarum para inoculação da cultura de ervilha-vagem na Região Serrana do Rio de Janeiro. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 16, n. 4, p. 477-482, jul/ago. 1981. Título em inglês: Selection of Rhizobium leguminosarum strains for the inoculation of peas on the Rio de Janeiro hill farms.Tipo: Artigo em Periódico Indexado |
Biblioteca(s): Embrapa Solos; Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
Registros recuperados : 3 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|