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Registro Completo |
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Biblioteca(s): |
Embrapa Trigo. |
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Data corrente: |
21/11/2019 |
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Data da última atualização: |
21/11/2019 |
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Autoria: |
CAMPOS, M. de A.; MAIA, R. T. (org.). |
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Afiliação: |
MAGNÓLIA DE ARAÚJO CAMPOS; RAFAEL TRINDADE MAIA. |
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Título: |
Genética e melhoramento de plantas e animais. |
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Ano de publicação: |
2019 |
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Fonte/Imprenta: |
Ponta Grossa, PR: Atena, 2019. |
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Descrição Física: |
E-book. |
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ISBN: |
978-85-7247-719-2 |
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DOI: |
10.22533/at.ed.192191710 |
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Idioma: |
Português |
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Thesagro: |
Genética Animal; Genética Vegetal; Melhoramento Animal; Melhoramento Vegetal. |
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Thesaurus Nal: |
Animal breeding; Animal genetics; Plant breeding; Plant genetics. |
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Categoria do assunto: |
G Melhoramento Genético |
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Trigo (CNPT) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | MANZOLI, A.; STEFFENS, C.; PASCHOALIN, R. T.; SANTOS NETO, A. J. dos; HERRMANN, P. S. de P. Evaluation of banana ripeness investigated using gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS) and a low cost electronic nose ( (Ic)e-nose), developed with conductive polymer utrathin film. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: [s.n.], 2012. 1 CD-ROM. IUFoST 2012.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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