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| Registros recuperados : 11 | |
| 6. |  | ROSA, M. A. B. da; SOUZA, J. M. S. de; SANTOS, J. A. P. dos; MACEDO, T. de F.; PEREIRA, D. H.; TARDIN, F. D. Ensilability potential of commercial and experimental sorghum cultivars (Sorghum bicolor), produced in harvest in northern Mato Grosso. In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 56., 2021, Florianópolis. Animal science: challenges in production and sustainability: proceedings... Brasília, DF: Sociedade Brasileira de Zootecnia, 2021. p. 81. Evento virtual.| Biblioteca(s): Embrapa Agrossilvipastoril; Embrapa Milho e Sorgo. |
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| 8. |  | SOUZA, J. M. S. de; BEHLING NETO, A.; ROSA, M. A. B. da; TARDIN, F. D.; GALAT, R. L.; CHAVES, C. S.; PEREIRA, D. H. Nutritional value and fermentability of sorghum silages grown in the Amazon biome. Grassland Science, v. 71, p. 86-94, 2025.| Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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| 9. |  | SANTOS, J. dos; TARDIN, F. D.; ROSA, M. A. B. da; FREITAS, M. H. de; TODESCATTO, F.; SOUZA, J. M. S. de; BEHLING NETO, A.; PEREIRA, D. H.; RODRIGUES, J. A. dos S. Avaliação de híbridos de sorgo silageiro na safra 2019 em Sinop-MT. In: SEMINÁRIO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA PIBIC/CNPq, 18., 2020, Sete Lagoas. [Trabalhos apresentados]. Sete Lagoas: Embrapa Milho e Sorgo, 2020.| Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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| 10. |  | SOUZA, J. M. S. de; ROSA, M. A. B. da; TARDIN, F. D.; BEHLING NETO, A.; GALATI, R. L.; ABREU, M. L. C.; CHAVES, C. S.; PEREIRA, D. H. Digestive kinetics of sorghum silages grown in the Amazon Biome. Observatorio de la Economia Latinoamericana, v. 22, n. 1, p. 4473-4493, 2024.| Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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| 11. |  | ROSA, M. A. B. da; TARDIN, F. D.; SOUZA, J. M. da S.; SANTOS, J. A. P. dos; MACEDO, T. de F.; SANTOS, J.; FREITAS, M. H. de; TODESCATTO, F.; PARRELLA, R. A. da C.; FIGUEIREDO, J. E. F.; BEHLING NETO, A.; PEREIRA, D. H. Characterization of forage, sweet and biomass sorghum for agronomic performance and ensilability. Revista Brasileira de Milho e Sorgo, v. 21, e1239, 2022.| Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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| Registros recuperados : 11 | |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | CARVALHO, C. W. P. de; SANTOS, M. B.; VARGAS-SOLÓRZANO, J. W.; MARTINS, A. M. D.; ASCHERI, J. L. R.; QUEIROZ, V. A. V.; MARTINO, H. S. D.; TAKEITI, C. Y. Extrusion cooking as a tool to promote consumption of non-traditional whole grains. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 22., 2024, Rimini. The future of food is now: development, functionality & sustainability. Abstract book. Rimini: IUFoST, 2024, p. 97-98. Ref. 3.8.4. IUFoST. 8-12 set.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Milho e Sorgo. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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