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Registros recuperados : 3 | |
1. | | MARTINO, H. S. D.; MORAES, E. A.; NATAL, D. I. G.; QUEIROZ, V. A. V.; SCHAFFERT, R. E.; RIBEIRO, S. M. R. Sorghum genotype decrease low-grade inflammation, oxidative stress and maintained intestinal morphology in rats fed with high-fat diet. In: ANNUAL MEETING OF THE SOCIETY FOR EXPERIMENTAL BIOLOGY, 2012, SaN Diego. [Abstracts]. San Diego: Society for Experimental Biology, 2012. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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2. | | MORAES, E. A.; NATAL, D. I. G.; QUEIROZ, V. A. V.; SCHAFFERT, R. E.; CECON, P. R.; PAULA, P. S. de; BENJAMIM, L. dos A.; RIBEIRO, S. M. R.; MARTINO, H. S. D. Sorghum genotype may reduce low-grade inflammatory response and oxidative stress and maintains jejunum morphology of rats fed a hyperlipidic diet. Food Research International, Barking, v. 49, p. 553-559, 2012. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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3. | | INFANTE, R. F.; NATAL, D. I. G.; MOREIRA, M. E. de C.; BASTIANI, M. I. D.; CHAGAS, C. G. O.; NUTTI, M. R.; QUEIROZ, V. A. V.; MARTINO, H. S. D. Enriched sorghum cookies with biofortified sweet potato carotenoids have good acceptance and high iron bioavailability. Journal of Functional Foods, v. 38, p. 89-99, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Milho e Sorgo. |
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Registros recuperados : 3 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroenergia. |
Data corrente: |
08/12/2022 |
Data da última atualização: |
08/12/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
ALMEIDA, I. C.; PACHECO, T. F.; MACHADO, F.; GONCALVES, S. B. |
Afiliação: |
ISABELA C. ALMEIDA, UNIVERSIDADE DE BRASILIA; THALYTA FRAGA PACHECO, CNPAE; FABRICIO MACHADO, UNIVERSIDADE DE BRASILIA; SILVIA BELEM GONCALVES, CNPAE. |
Título: |
Evaluation of different strains of Saccharomyces cerevisiae for ethanol production from high-amylopectin BRS AG rice (Oryza sativa L.) |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
Scientific reports, v. 12, 2122, 2022. |
DOI: |
https://doi.org/10.1038/s41598-022-06245-0 |
Idioma: |
Inglês |
Thesagro: |
Biocombustível; Etanol; Fermentação; Saccharomyces Cerevisiae. |
Thesaurus NAL: |
Biofuels; Ethanol; Fermentation. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1149401/1/Evaluation-of-different.pdf
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Marc: |
LEADER 00763naa a2200241 a 4500 001 2149401 005 2022-12-08 008 2022 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.1038/s41598-022-06245-0$2DOI 100 1 $aALMEIDA, I. C. 245 $aEvaluation of different strains of Saccharomyces cerevisiae for ethanol production from high-amylopectin BRS AG rice (Oryza sativa L.)$h[electronic resource] 260 $c2022 650 $aBiofuels 650 $aEthanol 650 $aFermentation 650 $aBiocombustível 650 $aEtanol 650 $aFermentação 650 $aSaccharomyces Cerevisiae 700 1 $aPACHECO, T. F. 700 1 $aMACHADO, F. 700 1 $aGONCALVES, S. B. 773 $tScientific reports$gv. 12, 2122, 2022.
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Registro original: |
Embrapa Agroenergia (CNPAE) |
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