BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Caprinos e Ovinos. Para informações adicionais entre em contato com cnpc.biblioteca@embrapa.br.
Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  01/08/1992
Data da última atualização:  30/06/2023
Autoria:  MEPHAM, T. B.; LINZELL, J. L.
Título:  Urea formation by the lactating goat mammary gland.
Ano de publicação:  1967
Fonte/Imprenta:  Nature, v. 214, n. 5087, p. 507-508, 1967.
DOI:  10.1038/214507b0
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Abstract: Nearly thirty years ago Graham et al. 1 suggested, on the basis of arteriovenous difference measurements, that urea was produced by the lactating goat mammary gland. This view gained credence with the discovery of arginase in lactating mammary tissue and in a review article in 1949 Folley2 considered it probable that the deamination of amino-acids (with related urea production) was an important source of the carbohydrate required for milk secretion. Later results of arteriovenous difference measurements and perfusion experiments in the cow, together with the demonstration that amino-acids absorbed by the gland are used for milk protein formation, however, appeared to invalidate this view (see Barry3).
Thesagro:  Caprino; Fisiologia; Glândula Mamaria; Reprodução.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC5664 - 1ADDAP - DD
Voltar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional