Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
16/06/2008 |
Data da última atualização: |
28/03/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
AZOUBEL, P. M.; SILVA, F. O. da. |
Afiliação: |
Patrícia Moreira Azoubel, CPATSA; Francinaide Oliveira da Silva, UPE/FFPP. |
Título: |
Optimisation of osmotic dehydration of 'Tommy Atkins' mango fruit. |
Ano de publicação: |
2008 |
Fonte/Imprenta: |
International Journal of Food Science and Technology, Oxford, v. 43, n. 7, p. 1276-1280, 2008, |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Osmotic dehydration of mango in sucrose solution as influenced by temperature (30-50C), immersion time (60-150 min) and solution concentration (40-60% w/w) was studied through response surface methodology. |
Palavras-Chave: |
Mango; Otimização; Tomy Atkins. |
Thesagro: |
Desidratação Osmótica; Manga; Sacarose; Variedade. |
Categoria do assunto: |
A Sistemas de Cultivo |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |