Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
30/04/2020 |
Data da última atualização: |
04/05/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
MARTINS, I. B. A.; ROSENTHAL, A.; ARES, G.; DELIZA, R. |
Afiliação: |
Inayara Beatriz Araujo Martins, UFRRJ; AMAURI ROSENTHAL, CTAA; Gaston Ares, Universidad de la Republica; ROSIRES DELIZA, CTAA. |
Título: |
How do processing technology and formulation influence consumers’ choice of fruit juice? |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
International Journal of Food Science and Technology, 2020. |
Páginas: |
9 p. |
ISSN: |
1306-8555 |
DOI: |
doi:10.1111/ijfs.14519 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Choice-based conjoint; Cold pressed; Consumer studies; Food technology neophobia; High hydrostatic pressure. |
Thesaurus Nal: |
Juices; Low sugar diet; Packaging; Preservatives. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00850naa a2200289 a 4500 001 2121999 005 2020-05-04 008 2020 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a1306-8555 024 7 $adoi:10.1111/ijfs.14519$2DOI 100 1 $aMARTINS, I. B. A. 245 $aHow do processing technology and formulation influence consumers’ choice of fruit juice?$h[electronic resource] 260 $c2020 300 $a9 p. 650 $aJuices 650 $aLow sugar diet 650 $aPackaging 650 $aPreservatives 653 $aChoice-based conjoint 653 $aCold pressed 653 $aConsumer studies 653 $aFood technology neophobia 653 $aHigh hydrostatic pressure 700 1 $aROSENTHAL, A. 700 1 $aARES, G. 700 1 $aDELIZA, R. 773 $tInternational Journal of Food Science and Technology, 2020.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |