| |
|
|
| Registros recuperados : 4 | |
| 2. |  | AFZA, R.; KAMMER, D.; DOLEZEL, J.; KONIG, J.; DUREN, M. van; KAHL, G. NOVAK, F. J. The potential of nuclear DNA flow - cytometry and DNA fingerprinting for Musa inprovement programmes. Montpellier, France: CIRAD-FLHOR, 1992. P.65-75. GANRY, J. Breeding banana and plantain for resistance to disease and pests. Montpellier, France: CIRAD-FLHOR, 1992. Proceeding of the International Symposium on Genetic Improvement of Banana for Resistance...| Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
|   |
| 4. |  | AFZA, R.; BRUNNER, H.; HU, X.; KLU, G.; LAMPTEY, T. V. O.; MORPURGO, R.; NOVAK. F. J.; NWACHUKWU, E. C.; SAFO-KANTNKA, O.; DUREN, M. V. Mutation induction based on in vivo and in vitro techniques as tools for cassava breeding. Cali, Colombia: CIAT, 1993 122-127p CIAT, Working Document, 123 International scientific meeting Cassava Biotechnology Network, 1, 1992, Cartajena, Colombia. Proceedings... Cali, Colombia CIAT, 1993.| Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
|   |
| Registros recuperados : 4 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 4 | |
| 2. |  | ALVES, A. T. S. E; TRENTO, F. K. H. DE S.; SPADOTI, L. M.; GAMA, M. A. S. da; ZACARCHENCO, P. B. Bebidas probióticas à base de soro de leite e leitelho. In: In: CRUZ, A. G.; ALVES, A. T. S.; PRUDENCIO, E. S.; ESMERINO, E. A.; SPADOTI, L. M.; SILVA, M. C.; MESSORA, M. R.; ZACARCHENCO, P. B.; PIMENTEL, T. C. Probióticos e Prebióticos - Desafios e Avanços. São Paulo, SP: IF RJ; ITAL, 2020. p. 218-235.| Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
| Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
|    |
| 3. |  | PINILLA, C. M. B.; BRANDELLI, A.; ISAIA, H. A.; GUZMAN, F.; GAMA, M. A. S. da; SPADOTI, L. M.; ALVES, A. T. S. E. Probiotic potential and application of indigenous non-starter lactic acid bacteria in ripened short-aged cheese. Current Microbiology, v. 81, n. 202, 2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
|    |
| 4. |  | REGO, R. A.; ZACARCHENCO, P. B.; VAN DENDER, A. G. F.; ALVES, A. T. S. e; ANTUNES, A. E. C.; CRUZ, A. G. da; VIALTA, A.; GALLINA, D. A.; MARASCA, E. T. G.; DANTAS, F. B. H.; SPADOTI, L. M.; OLIVEIRA, M. N. de; BINOTI, M. L.; SILVA, P. H. F. da; GOMES, R. A. R.; NUNES, R. M.; STEPHANI, R.; SILVA, R. de O. P. e; PIMENTEL, T. C.; DANTAS, T. B. H.; SIQUEIRA, K. B.; GAMA, M. A. S. da. As macrotendências do setor de produtos lácteos. In: BRASIL Dairy Trends 2020: tendências do mercado de produtos lácteos. Campinas: ITAL, 2017. p. 59-67.| Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
| Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
|    |
| Registros recuperados : 4 | |
|
| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|