| |
|
|
| Registros recuperados : 15 | |
| 15. |  | NAIM, M.; WAINISH, S.; ZEHAVI, U.; PELEG, H.; ROUSEFF, R. L.; NAGY, S. Inhibition by thiol compounds of f-flavor formation in stored orange juice. 1. effect of L-cysteine and N-acetyl-Lcysteine on 2,5-dimethyl-4-hydroxy-3 (2H)-furanone formation. Journal of Agricultural and Food Chemistry. v.41, n.9, p.1355-1358, 1993.| Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
|   |
| Registros recuperados : 15 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | LAUMANN, R. A.; MORAES, M. C. B.; PAREJA, M.; ALARCÃO, G. C.; BOTELHO, A. C.; MAIA, A. de H. N.; LEONARDECZ, E.; BORGES, M. Comparative biology and functional response of Trissolcus spp. (Hymenoptera: Scelionidae) and implications for stink bugs (Hemiptera: Pentatomidae) biological control. Biological Control, v. 44, p. 32-41, 2008.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Internacional - A |
| Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|    |
| Registros recuperados : 1 | |
|
| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|