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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | LIZADA, M. C. C.; AGRAVANTE, J. U.; NUEVO, P. A.; SERRANO, E. P.; KAWADA, K.; KITAGAWA, H.; MATSUI, T. Comparative morpho-anatomy and physiology of the banana and mango. Tokyo, Japan: Japan Scientific Societies Press, 1994. p.135-147 In: URITANI, I.; GARCIA, V. V.; MENDOZA, E. M. Postharvest biochemistry of plant food-materials in the tropics. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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2. |  | AGRAVANTE, J. U.; ESGUERRA, E. B.; PEPITO, M. F.; LIZADA, M. C. C.; MATSUI, T.; KAWADA, K.; KITAGAWA, H. Some biochemical changes in ethylene-and ethanol-treated banana. Tokyo, Japan: Japan Scientific Societies Press, 1994. p.149-163 In: URITANI, I.; GARCIA, V. V.; MENDOZA, E. M. Postharvest biochemistry of plant food-materials in the tropics. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | DURÁN, C. A. A.; TSUKUI, A.; SANTOS, F. K. F.; MARTINEZ, S. T.; BIZZO, H. R.; REZENDE, C. M. de. Café: aspectos gerais e seu aproveitamento para além da bebida. Revista Virtual de Química, v. 9, n. 1, p.107-134, 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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2. |  | TINOCO, N. A. B.; UEKANE, T. M.; TSUKUI, A.; COSTA, R. G.; SILVA, R. M. V. DA; SANTOS, F. K. F.; MARTINEZ, S. T.; NOVAES, F. J. M.; AQUINO NETO, F. R.; BIZZO, H. R.; MARRIOTT, P. J.; REZENDE, C. M. Assessment of different postharvest coffee processes by simultaneous analysis of chemical constituents. In: WORLD CHEMISTRY CONGRESS, 46; REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE QUÍMICA, 40; GENERAL ASSEMBLY IUPAC, 49., 2017, São Paulo. Sustainability & Diversity through chemistry: technical papers. São Paulo: Sociedade Brasileira de Química, 2017.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 2 | |
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