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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Roraima. |
Data corrente: |
01/03/2013 |
Data da última atualização: |
20/05/2025 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
CHAGAS, E. A.; PASQUAL, M.; CHAGAS, P. C.; TIZANO, L. H. G.; SCARPARE FILHO, J. A.; BARBOSA, W.; PIO, R.; BETTIOL NETO, J. E.; NEVES, A. A. |
Afiliação: |
EDVAN ALVES CHAGAS, CPAF-RR. |
Título: |
Phenological assessment of cultivars and selections of peach and nectarine trees with low exigeney of chilling. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
Acta Horticulturae, v. 962, p. 621-626, 2012. Trabalho apresentado: VII International Peach Symposium, 2012. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Peach (Prunus persica L. Batsch) is the most important stone fruit crop in Spain. The area devoted to this crop has increased slightly (4%) over the past 15 years, reaching 80,500 ha in 2006; however, production has doubled in this period, from 629,000 t to 1,261,000 t, as a consequence of the use of drip irrigation, efficient training systems and the introduction of new improved cultivars and more efficient rootstocks. Spain ranks fourth in world production after China, Italy and the USA, producing 25% of the peach crop in the European Union (FAOSTAT, 2007). In 2006, 44% of the total Spanish production (545,200 t) was exported, mainly to countries in the European Union: France, Germany, Italy, United Kingdom, Portugal, Poland, The Netherlands and Belgium (MAPA, 2007). There are six Spanish regions producing 95% of the peach production: Cataluña, Aragón, Murcia, Andalucía, Extremadura and Valencia. |
Palavras-Chave: |
Fruit weight. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Roraima (CPAF-RR) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 4 | |
3. |  | ROCHA, J. C. da; GOMES, J. A. C. P.; D'ELIA, E.; CRUZ, A. P. G.; CABRAL, L. M. C.; TORRES, A. G.; MONTEIRO, M. V. C. Grape pomace extracts as green corrosion inhibitors for carbon steel in hydrochloric acid solutions. International Journal of Electrochemical Science, v. 7, n. 12, p. 11941-11956, Dec. 2012.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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4. |  | FURTADO, L. B.; ROCHA, J. C.; GOMES, J. A. C. P.; NASCIMENTO, R. C.; SEIDL, P. R.; GUIMARÃES, M. J. O. C.; TONON, R. V.; CABRAL, L. M. C.; MATTOS, G. N. Storage time evaluation of a residue from wine industry as a microencapsulated corrosion inhibitor for 1 M HCl. Materials Chemistry And Physics, v. 256, 123739, dec. 2020. p. 1-15.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 4 | |
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