Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
19/10/2012 |
Data da última atualização: |
14/06/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
SANTOS, C. A. F.; COSTA, D. C. C. da; VITORINO, W. R. da S.; BOITEUX, L. S. |
Afiliação: |
CARLOS ANTONIO FERNANDES SANTOS, CPATSA; DANIELLE CAROLINA CAMPOS DA COSTA; WESLANY ROBERTO DA SILVA VITORINO, CPATSA; LEONARDO SILVA BOITEUX, CNPH. |
Título: |
Genetic analysis of total seed protein content in two cowpea crosses. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
Crop Science, v. 52, p. 2501-2506, nov./dec. 2012. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of the present study was to estimate genetic parameters (heritability, gene eff ect model, and minimum gene number) for seed protein accumulation in two contrasting cowpea crosses to provide the breeding tools necessary to develop new cultivars with higher crude protein content for the Brazilian semiarid region. |
Palavras-Chave: |
Análise genética; Bean; Feijã caupi; Herdabilidade; Parâmetros genéticos; Quantificação de proteínas; Valor nutricional. |
Thesagro: |
Feijão; Gene; Legume; Leguminosa; Semente; Vigna Unguiculata. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |