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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Milho e Sorgo. |
Data corrente: |
21/01/1999 |
Data da última atualização: |
13/07/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
VASCONCELLOS, C. A.; PURCINO, H.; VIANNA, M. C. M.; FRANCA, C. C. M. |
Afiliação: |
EMBRAPA/CNPMS. |
Título: |
Nutrição mineral do Arachis pintoi. |
Ano de publicação: |
1998 |
Fonte/Imprenta: |
Pasturas Tropicales, Cali, v. 18, n. 3, p. 50-53, 1998. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
The nutritional aspects of Arachis pintoi was studied in hydroponic culture in the greenhouse. Data on growth were collected through systematic sampling up to 74 days. The adjusted growth curves, as an exponenetial and linear model, showed that total leaf P, K, Ca and Mg followed the ratio of 1:14:8:2. The Ca:Mg ratio was 4:1. The maximum absorption (mg/pot) for Zn (2.52), Cu (0,38), Fe (5,54), and Mn (0,65) was at 62,54, 60 and 54 days, respectively. The first approach for plant diagnosis could be K=2% (51 cmol/kg); P = 0,15% (4,8 cmol/kg); Mg = 0,29% (24 cmol/kg), and Ca =1% (50 cmol/kg). The Ca + Mg/K ratio was 1.5. |
Palavras-Chave: |
Mineral nutrition; Nutricao mineral. |
Thesagro: |
Leguminosa forrageira. |
Thesaurus Nal: |
Arachis pintoi. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 4 | |
1. |  | ECKERT, B.; WEBER, O. B.; KIRCHHOF, G.; HALBRITTER, A.; STOFFELS, M.; HARTMANN, A. Azospirillum doebereinerae sp. nov., a nitrogen-fixing bacterium associated with the C4-grass Miscanthus. International Journal of Systematic and Evolutionary Microbiology, Reading, v. 51, p. 17-26, 2001.Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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2. |  | BALDANI, V. L. D.; OLIVEIRA, E.; BALOTA, E.; BALDANI, J. I.; KIRCHHOF, G.; DOBEREINER, Johanna. Burkholderia brasilensis sp. nov., uma nova especie de bacteria diazotrofica endofitica. Anais da Academia Brasileira de Ciencias, Rio de Janeiro, v. 69, n. 1, p. 116, 1997.Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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3. |  | AZEVEDO, M. dos S.; TEIXEIRA, K. R. dos S.; KIRCHHOF, G.; HARTMANN, A.; BALDANI, J. I. Influence of soil and host plant crop on the genetic diversity of Azospirillum amazonense isolates. Pedobiologia, Jena, v. 49, n. 6, p. 565-576, nov. 2005.Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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4. |  | BALDANI, J. I.; POT, B.; KIRCHHOF, G.; FALSEN, E.; BALDANI, V. L. D.; OLIVARES, F. L.; HOSTE, B.; KERSTERS, K.; HARTMANN, A.; GILLIS, M.; DOBEREINER, J. Emended description of Herbaspirillum; inclusion of [Pseudomonas] rubrisubalbicans, a mild plant pathogen, as Herbaspirillum rubrisubalbicans comb. nov.; and classification of a group of clinical isolates (EF group 1) as Herbaspirillum species 3. International Journal of Systematic Bacteriology, Washington, v. 46, n. 3, p. 802-810, 1996.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Internacional - A |
Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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Registros recuperados : 4 | |
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