Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
Data corrente: |
13/03/1996 |
Data da última atualização: |
13/09/2013 |
Autoria: |
STALLCUP, O. T. |
Título: |
A comparison of silage preservatives. |
Ano de publicação: |
1955 |
Fonte/Imprenta: |
Arkansas Experiment Station Bulletin, v. 557, p. 3-16, 1955. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
An abundant supply of good quality, low cost roughage-pasture, hay, and silage-is one of the most important factors in profitable dairying and livestock production. Silage has long been an important part of the roughage feeding program because of its succulence and high nutritive value. Silage is a naturally fermented material. Bacteria bring about chemical changes which produce the acid necessary for good preservation. These bacteria must have sufficient sugar or other fermentable carbohydrate on which to act. |
Thesagro: |
Conservação; Silagem. |
Thesaurus Nal: |
grass silage. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
null Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Tabuleiros Costeiros (CPATC) |