Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pesca e Aquicultura. |
Data corrente: |
09/01/2023 |
Data da última atualização: |
09/01/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
KOHMANN, M. M.; BAUER, M. de O.; SOLLENBERGER, L. E.; MORENO, L. S. B.; SILVA, L. S. da; SARAIVA, S.; DUBEUX JUNIOR, J. C. B. |
Afiliação: |
MARTA M. KOHMANN, UNIVERSITY OF FLORIDA; MARISTELA DE OLIVEIRA BAUER, UNIVERSIDADE FEDERAL DO ESPIRITO SANTO; LYNN E. SOLLENBERGER, UNIVERSITY OF FLORIDA; LEONARDO SIMOES DE BARROS MORENO, CNPASA; LILIANE S. DA SILVA, CLEMSON UNIVERSITY; SABRINA SARAIVA, UNIVERSITY OF FLORIDA; JOSE C. B. DUBEUX JUNIOR, UNIVERSITY OF FLORIDA. |
Título: |
Legume proportion affects bahiagrass-rhizoma peanut mixture production and nutritive value and legume composition of cattle diets. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
Applied Animal Science, v. 38, p. 560-569, 2022. |
ISSN: |
2590-2865 |
DOI: |
https://doi.org/10.15232/aas.2022-02297 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Objectives: Our objectives were to (1) quantify the effects of legume proportion on herbage accumulation (HA) and nutritive value of pasture mixtures compared with grass monocultures receiving typical or no N fertilizer application and (2) compare animal selection measures in legume-grass mixed pastures using microhistological and 13 C techniques applied to fecal samples. |
Palavras-Chave: |
Microhistological technique; Warm-season legumes. |
Thesagro: |
Bovinocultura; Carbono; Dieta; Legume; Valor Nutritivo. |
Thesaurus Nal: |
Animal nutrition; Carbon; Cattle; Grazing; Isotopes; Legume protein. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pesca e Aquicultura (CNPASA) |