Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio Ambiente. |
Data corrente: |
23/01/2020 |
Data da última atualização: |
23/01/2020 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
MÁRQUEZ GUTIÉRREZ, M. E.; CAPALBO, D. M. F.; ARRUDA, R. O. M.; MORAES, R. de O. |
Afiliação: |
Universidad de Havana; DEISE MARIA FONTANA CAPALBO, CNPMA; REGINA DE OLIVEIRA ARRUDA, Probiom Technology; RODRIGO DE OLIVEIRA MORAES, Probiom Technology. |
Título: |
Bacillus thuringiensis. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
In: SOUZA, B.; VÁZQUEZ, L.; MARUCCI, R. (ed). Natural enemies of insect pests in neotropical agroecosystems: biological control and functional biodiversity. Cham: Springer, 2019. cap. 21. |
Páginas: |
p. 245-259. |
ISBN: |
978-3-030-24733-1 |
DOI: |
https://doi.org/10.1007/978-3-030-24733-1_21 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Abstract: The aim of this chapter is to report the processes and parameters for the fermentation of Bt by industrial technologies together with other aspects of the formulation, quality control, and commercialization. |
Thesagro: |
Bacillus Thuringiensis; Formulação. |
Thesaurus Nal: |
Bacterial insecticides; Pesticide formulations. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Meio Ambiente (CNPMA) |