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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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Biblioteca(s):  Ebooks.
Data corrente:  15/08/2008
Data da última atualização:  16/06/2011
Autoria:  BREDIE, W. L. P.; PETERSEN, M. A.
Afiliação:  Wender L. P. Bredie; Mikael Agerlin Petersen.
Título:  Flavour science recent advances and trends
Edição:  1st ed.
Ano de publicação:  2006
Fonte/Imprenta:  Boston : Elsevier, 2006.
Páginas:  xxiii, 637 p.
Descrição Física:  ill. ;25 cm.
Série:  Developments in food science ;43
ISBN:  9780444527424
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Ch. 1: Biological Aspects of Flavour Perception and Structure - Activity Relationships -- Ch. 2: Genomics and Biotechnology -- Ch. 3: Flavours Generated by Enzymes and Biological Systems -- Ch. 4: Key Aroma and Taste Components -- Ch. 5: Flavour Changes in Food Production and Storage -- Ch. 6: Flavrous Generated by Thermal Processes -- Ch. 7: Retention and Release -- Ch. 8: Sensory-Instrumental Relationships -- Ch. 9: Advanced Intrumental Analysis -- Workshops: -- Gastronomy: The Ultimate Flavour Science -- Methods For Artificial Perception: Can Machine Replace Man? -- Challenges for Data Analysis in Flavour Sciences.The flavor of a food is often the most desirable quality characteristic for the consumer, yet the understanding of flavour is a fascinatingly complicated subject, which calls for interdisciplinary research efforts. This latest volume presents the proceedings of the 11th Weurman Flavour Research Symposium and describes the most recent and original research advances related to the flavour of foods and beverages with contributions of experts from 25 countries world-wide. * Efficiently summarises the current front line research within food flavor * Highlights the modern approaches to flavor production using biotechnology, enzymes and gene-technology * The dynamic effects of manipulation of food in the mouth during consumption influencing the release of flavour compounds is discussed in detail.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://www.sciencedirect.com/science/publication?issn=01674501&volume=43
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Ebooks (Ebooks)
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1.Imagem marcado/desmarcadoNOGUEIRA, W. L. P.; FERREIRA, M. J.; MARTINS, N. O. de A. Estádio inicial da regeneração natural de espécies arbóreas em área malterada no Estado do Amazonas. Pesquisa Florestal Brasileira, Colombo, v. 38, e201601265, 2018. 8 p.
Biblioteca(s): Embrapa Florestas.
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