Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
03/08/2009 |
Data da última atualização: |
23/10/2019 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
ZANUS, M. C.; ZORZAN, C.; POLI, J.; GUERRA, C. C. |
Afiliação: |
MAURO CELSO ZANUS, CNPUV; CRISTIANO ZORZAN, CNPUV (bolsista); JANDORA POLI, CNPUV (bolsista); CELITO CRIVELLARO GUERRA, CNPUV. |
Título: |
Total phenolic content in base wine for high quality sparkling - is there an optimal point? |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
In: SYMPOSIUM IN VINO ANALYTICA SCIENTIA, 6., 2009, Angers, França. Program and Abstracts... [S.l.]: Group ESA, 2009. |
Páginas: |
p. 121. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Tropical wines are a new concept of vitiviniculture that is being developped principally in Brazil. |
Palavras-Chave: |
Espumante; Vinho base. |
Thesagro: |
Composto Fenólico; Enologia. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/203566/1/11495-2009-p.121.pdf
|
Marc: |
LEADER 00751nam a2200205 a 4500 001 1544077 005 2019-10-23 008 2009 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aZANUS, M. C. 245 $aTotal phenolic content in base wine for high quality sparkling - is there an optimal point?$h[electronic resource] 260 $aIn: SYMPOSIUM IN VINO ANALYTICA SCIENTIA, 6., 2009, Angers, França. Program and Abstracts... [S.l.]: Group ESA$c2009 300 $ap. 121. 520 $aTropical wines are a new concept of vitiviniculture that is being developped principally in Brazil. 650 $aComposto Fenólico 650 $aEnologia 653 $aEspumante 653 $aVinho base 700 1 $aZORZAN, C. 700 1 $aPOLI, J. 700 1 $aGUERRA, C. C.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |