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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Florestas. |
Data corrente: |
13/06/2005 |
Data da última atualização: |
19/08/2020 |
Autoria: |
LIMA, R. M. B. de; AZEVEDO, C. P. de; HIGA, A. R.; ROSSI, L. M. B.; SANTOS, S. H. M. dos; VIEIRA, A. H.; MOUCHIUTTI, S.; OLIVEIRA, L. C. de; SCHWENGBER, D. R. |
Afiliação: |
ROBERVAL MONTEIRO BEZERRA DE LIMA, CPAA; CELSO PAULO DE AZEVEDO, CPAA; ANTONIO RIOYEI HIGA, CNPF; LUIZ MARCELO BRUM ROSSI, CPAA; SONIA HELENA MONTEIRO DOS SANTOS, CPATU; ABADIO HERMES VIEIRA, CPAF-RO; SILAS MOCHIUTTI, CPAF-AP; LUIS CLAUDIO DE OLIVEIRA, CPAF-AC; DALTON ROBERTO SCHWENGBER, CPAF-RR. |
Título: |
Zoneamento edafo-climático para plantio de espécies florestais de rápido crescimento na Amazônia. |
Ano de publicação: |
1999 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONGRESS AND EXHIBITION ON FOREST, 5., 1999, Curitiba. Forest 99: [resumos]. Rio de Janeiro: BIOSFERA, 1999. |
Idioma: |
Português |
Notas: |
1 CD-ROM. Autoria bilíngue: CONGRESSO E EXPOSICAO INTERNACIONAL SOBRE FLORESTAS, 5., 1999, Curitiba. |
Palavras-Chave: |
Espécie florestal; Zoneamento. |
Thesaurus Nal: |
Amazonia. |
Categoria do assunto: |
-- K Ciência Florestal e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/137216/1/1999-Lima-Zoneamento-edafo-climatico.pdf
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Marc: |
LEADER 00904naa a2200253 a 4500 001 2124440 005 2020-08-19 008 1999 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aLIMA, R. M. B. de 245 $aZoneamento edafo-climático para plantio de espécies florestais de rápido crescimento na Amazônia. 260 $c1999 500 $a1 CD-ROM. Autoria bilíngue: CONGRESSO E EXPOSICAO INTERNACIONAL SOBRE FLORESTAS, 5., 1999, Curitiba. 650 $aAmazonia 653 $aEspécie florestal 653 $aZoneamento 700 1 $aAZEVEDO, C. P. de 700 1 $aHIGA, A. R. 700 1 $aROSSI, L. M. B. 700 1 $aSANTOS, S. H. M. dos 700 1 $aVIEIRA, A. H. 700 1 $aMOUCHIUTTI, S. 700 1 $aOLIVEIRA, L. C. de 700 1 $aSCHWENGBER, D. R. 773 $tIn: INTERNATIONAL CONGRESS AND EXHIBITION ON FOREST, 5., 1999, Curitiba. Forest 99: [resumos]. Rio de Janeiro: BIOSFERA, 1999.
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |
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Biblioteca |
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Origem |
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Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
18/11/2020 |
Data da última atualização: |
18/11/2020 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SANTOS, F. C.; ROSA, S. D. V. F. da; GROTEWOLD, E.; PADILHA, L. |
Afiliação: |
The Ohio State University; STTELA DELLYZETE VEIGA F DA ROSA, CNPCa; The Ohio State University; LILIAN PADILHA, CNPCa. |
Título: |
Efficiency of coffee seeds rna extraction protoco using rna integrity number analysis. |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 25., 2014, Armenia. Leveraging knowledge for coffee sustainability: proceedings. Armenia: Association for Science and Information on Coffee, 2014. p. 273-274. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Coffee is one of the most important agricultural products in the world market. The mode of coffee processing, whether wet or dry, determines the flavor characteristic and also the seed quality. Quality RNA isolation is a mandatory requirement for studies of gene expression, including reverse transcriptase (RT), real-time quantitative PCR (RT-qPCR), construction of cDNA libraries, or microarray analyses. Due to the presence of secondary metabolites, polysaccharides, and polyphenols, standardization of a quality RNA extraction for different coffee plant tissue is very difficult. Also, getting high-quality RNA may be complicated because of RNA susceptibility to RNase degradation. |
Thesagro: |
Café; Extração; RNA; Semente. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/217961/1/PB240.pdf
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Marc: |
LEADER 01397nam a2200193 a 4500 001 2126783 005 2020-11-18 008 2014 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSANTOS, F. C. 245 $aEfficiency of coffee seeds rna extraction protoco using rna integrity number analysis.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 25., 2014, Armenia. Leveraging knowledge for coffee sustainability: proceedings. Armenia: Association for Science and Information on Coffee, 2014. p. 273-274.$c2014 520 $aCoffee is one of the most important agricultural products in the world market. The mode of coffee processing, whether wet or dry, determines the flavor characteristic and also the seed quality. Quality RNA isolation is a mandatory requirement for studies of gene expression, including reverse transcriptase (RT), real-time quantitative PCR (RT-qPCR), construction of cDNA libraries, or microarray analyses. Due to the presence of secondary metabolites, polysaccharides, and polyphenols, standardization of a quality RNA extraction for different coffee plant tissue is very difficult. Also, getting high-quality RNA may be complicated because of RNA susceptibility to RNase degradation. 650 $aCafé 650 $aExtração 650 $aRNA 650 $aSemente 700 1 $aROSA, S. D. V. F. da 700 1 $aGROTEWOLD, E. 700 1 $aPADILHA, L.
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Registro original: |
Embrapa Café (CNPCa) |
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