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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Florestas.
Data corrente:  13/06/2005
Data da última atualização:  19/08/2020
Autoria:  LIMA, R. M. B. de; AZEVEDO, C. P. de; HIGA, A. R.; ROSSI, L. M. B.; SANTOS, S. H. M. dos; VIEIRA, A. H.; MOUCHIUTTI, S.; OLIVEIRA, L. C. de; SCHWENGBER, D. R.
Afiliação:  ROBERVAL MONTEIRO BEZERRA DE LIMA, CPAA; CELSO PAULO DE AZEVEDO, CPAA; ANTONIO RIOYEI HIGA, CNPF; LUIZ MARCELO BRUM ROSSI, CPAA; SONIA HELENA MONTEIRO DOS SANTOS, CPATU; ABADIO HERMES VIEIRA, CPAF-RO; SILAS MOCHIUTTI, CPAF-AP; LUIS CLAUDIO DE OLIVEIRA, CPAF-AC; DALTON ROBERTO SCHWENGBER, CPAF-RR.
Título:  Zoneamento edafo-climático para plantio de espécies florestais de rápido crescimento na Amazônia.
Ano de publicação:  1999
Fonte/Imprenta:  In: INTERNATIONAL CONGRESS AND EXHIBITION ON FOREST, 5., 1999, Curitiba. Forest 99: [resumos]. Rio de Janeiro: BIOSFERA, 1999.
Idioma:  Português
Notas:  1 CD-ROM. Autoria bilíngue: CONGRESSO E EXPOSICAO INTERNACIONAL SOBRE FLORESTAS, 5., 1999, Curitiba.
Palavras-Chave:  Espécie florestal; Zoneamento.
Thesaurus Nal:  Amazonia.
Categoria do assunto:  --
K Ciência Florestal e Produtos de Origem Vegetal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/137216/1/1999-Lima-Zoneamento-edafo-climatico.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Amazônia Oriental (CPATU)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPF37360 - 1UPCPL - --CD0022
CPATU56479 - 1UPCPL - DD
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Café.
Data corrente:  18/11/2020
Data da última atualização:  18/11/2020
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  SANTOS, F. C.; ROSA, S. D. V. F. da; GROTEWOLD, E.; PADILHA, L.
Afiliação:  The Ohio State University; STTELA DELLYZETE VEIGA F DA ROSA, CNPCa; The Ohio State University; LILIAN PADILHA, CNPCa.
Título:  Efficiency of coffee seeds rna extraction protoco using rna integrity number analysis.
Ano de publicação:  2014
Fonte/Imprenta:  In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 25., 2014, Armenia. Leveraging knowledge for coffee sustainability: proceedings. Armenia: Association for Science and Information on Coffee, 2014. p. 273-274.
Idioma:  Português
Conteúdo:  Coffee is one of the most important agricultural products in the world market. The mode of coffee processing, whether wet or dry, determines the flavor characteristic and also the seed quality. Quality RNA isolation is a mandatory requirement for studies of gene expression, including reverse transcriptase (RT), real-time quantitative PCR (RT-qPCR), construction of cDNA libraries, or microarray analyses. Due to the presence of secondary metabolites, polysaccharides, and polyphenols, standardization of a quality RNA extraction for different coffee plant tissue is very difficult. Also, getting high-quality RNA may be complicated because of RNA susceptibility to RNase degradation.
Thesagro:  Café; Extração; RNA; Semente.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/217961/1/PB240.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Café (CNPCa)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPCa - SAPC1472 - 1UPCRA - DD
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