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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | MALTA, D. S.; LIMA, G. G. de; LEAL, F. C.; MAROLDI, W. V.; MATHIAS, A. L.; MAGALHAES, W. L. E.; HELM, C. V.; MASSON, M. L. Enhancing the health benefits of yogurt with pinhão seed coat extract: optimization of extraction methods and in vitro bioaccessibility. Journal of Food and Nutrition Research, v. 62, n. 3, p. 199-211, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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2. |  | MATEI, J. C.; SOARES, M.; BONATO, A. C. H.; FREITAS, M. P. A. de; HELM, C. V.; MAROLDI, W. V.; MAGALHAES, W. L. E.; HAMINIUK, C. H. Y.; MACIEL, G. M. Enzymatic delignification of sugar cane bagasse and rice husks and its effect in saccharification. Renewable Energy, v. 157, p. 987-997, Sept. 2020. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 3 | |
3. |  | SILVA, F. A. C.; SANTOS, R. C. dos; AZEVEDO NETO, A.; GRANJA, M. M. C.; SOUZA, C. C. F. de; MELO FILHO, P. A. Descritores bioquímicos em cultivares de algodoeiro em resposta à inoculação com Colletotrichum gossypii var. cephalosporioides. Tropical plant pathology, v. 35, n. 2., p. 114-118, mar./apr., 2010.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Algodão. |
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Registros recuperados : 3 | |
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