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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | LINS, E. A.; RODRIGUEZ, J. P. M.; SCOLOSKI, S. I.; PIVATO, J.; LIMA, M. B.; FERNANDES, J. M. C.; PEREIRA, P. R. V. da S.; LAU, D.; RIEDER, R. A method for counting and classifying aphids using computer vision. Computers and Electronics in Agriculture, n. 169, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Florestas; Embrapa Trigo. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 4 | |
3. |  | CABRAL, J. B.; LUNA, B. N. de; FREITAS, M. de F.; GAMA, P. E.; BIZZO, H. R.; DEFAVERI, A. C. A.; SATO, A. Essential Oil Composition of Myrsine glazioviana Warm. and Myrsine squarrosa (Mez) M. F. Freitas & Kin.-Gouv. (Primulaceae). Journal of Essential Oil Bearing Plants, Dehradun, v. 22, n. 2, p. 469-476. 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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4. |  | LUNA, B. N. de; DEFAVERI, A. C. A. e; SATO, A.; BIZZO, H. R.; FREITAS, M. de F.; BARROS, C. F. Leaf secretory tissues in Myrsine coriacea and Myrsine venosa (Primulaceae): ontogeny, morphology, and chemical composition of essential oils. Botany, Ottawa, v. 92, n. 10, p. 757-766, Oct. 2014.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 4 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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