|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Florestas; Embrapa Meio-Norte. |
Data corrente: |
22/08/2017 |
Data da última atualização: |
17/05/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
OLIVEIRA, D. G.; ROCHA, M. de M.; SILVA, K. J. D. e; SÁ, F. V.; LIMA, L. R. L.; RESENDE, M. D. V. de. |
Afiliação: |
MAURISRAEL DE MOURA ROCHA, CPAMN; KAESEL JACKSON DAMASCENO E SILVA, CPAMN; MARCOS DEON VILELA DE RESENDE, CNPF. |
Título: |
Genotypic gain with simultaneous selection of production, nutrition, and culinary traits in cowpea crosses and backcrosses using mixed models. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
Genetics and Molecular Research, v. 16, n. 3: gmr16039736, 2017. |
DOI: |
http://dx.doi.org/10.4238/gmr16039736 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The aim of this study was to estimate the genotypic gain with simultaneous selection of production, nutrition, and culinary traits in cowpea crosses and backcrosses and to compare different selection indexes. Eleven cowpea populations were evaluated in a randomized complete block design with four replications... |
Palavras-Chave: |
Indicador de qualidade; Rendimento de grãos. |
Thesagro: |
Vigna unguiculata. |
Categoria do assunto: |
G Melhoramento Genético |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/162869/1/gmr-16-03-gmr.16039736.pdf
|
Marc: |
LEADER 01098naa a2200229 a 4500 001 2074243 005 2022-05-17 008 2017 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttp://dx.doi.org/10.4238/gmr16039736$2DOI 100 1 $aOLIVEIRA, D. G. 245 $aGenotypic gain with simultaneous selection of production, nutrition, and culinary traits in cowpea crosses and backcrosses using mixed models.$h[electronic resource] 260 $c2017 520 $aThe aim of this study was to estimate the genotypic gain with simultaneous selection of production, nutrition, and culinary traits in cowpea crosses and backcrosses and to compare different selection indexes. Eleven cowpea populations were evaluated in a randomized complete block design with four replications... 650 $aVigna unguiculata 653 $aIndicador de qualidade 653 $aRendimento de grãos 700 1 $aROCHA, M. de M. 700 1 $aSILVA, K. J. D. e 700 1 $aSÁ, F. V. 700 1 $aLIMA, L. R. L. 700 1 $aRESENDE, M. D. V. de 773 $tGenetics and Molecular Research$gv. 16, n. 3: gmr16039736, 2017.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Meio-Norte (CPAMN) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. | | OLIVEIRA, D. G.; ROCHA, M. de M.; SILVA, K. J. D. e; SÁ, F. V.; LIMA, L. R. L.; RESENDE, M. D. V. de. Genotypic gain with simultaneous selection of production, nutrition, and culinary traits in cowpea crosses and backcrosses using mixed models. Genetics and Molecular Research, v. 16, n. 3: gmr16039736, 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas; Embrapa Meio-Norte. |
| |
Registros recuperados : 1 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|