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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Corte. |
Data corrente: |
18/01/2012 |
Data da última atualização: |
18/01/2012 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SOUZA, I. I. F.; MELO, E. S. P.; RAMOS, C. A. N.; OSÓRIO, A. L. A. R.; JORGE, K. S. G.; VIDAL, C. E. S.; SILVA, A. S.; SILVA, M. R.; PELLEGRIN, A. O.; ARAUJO, F. R. |
Afiliação: |
INGRID IEDA FERNANDO DE SOUZA MENESES, UFMS; UFMS; Bolsista de Desenvolvimento Tecnológico Industrial - DTI-3, CNPq.; UFMS; Docente – UFMS; Doutorando Universidade Federal de Santa Maria - UFSM.; Instituto de Defesa Agropecuária Florestal do Espírito Santo.; CNPGC; AIESCA OLIVEIRA PELLEGRIN, CPAP; FLABIO RIBEIRO ARAUJO, CNPGC. |
Título: |
Avaliação de proteínas recombinantes para detecção de anticorpos contra Mycobacterium bovis por ELISA |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
In: JORNADA CIENTÍFICA EMBRAPA GADO DE CORTE, 7., 2011, CAMPO GRANDE, MS. [Anais da]... Campo Grande, MS: Embrapa Gado de Corte, 2011. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Devido à importância desta doença, o objetivo neste estudo foi produzir proteínas recombinantes CFP-10, ESAT-6, ESX-1, MPB-83, PE5, PE13, RV0138, TB10.4 e TB15.4 de M. bovis e avaliá-las como antígeno em ensaios de Imunoadsorção Enzimática (ELISA). Os genes foram clonados no plasmídeo de expressão pET- 47b(+), com exceção de mpb-83, clonado em pRSET-C, sendo expressos em E. coli Rosetta. |
Palavras-Chave: |
E. coli Rosetta; Tuberculose bovina. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Gado de Corte (CNPGC) |
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Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
06/11/2003 |
Data da última atualização: |
26/07/2017 |
Autoria: |
DESTRO, D.; BIZETI, H. S.; MAREGA FILHO, M.; MORAIS, L. K. de; TRÓIA, C.; MONTALVÁN, R. |
Título: |
Genetic variability for traits related to cooking time in soybean. |
Ano de publicação: |
2003 |
Fonte/Imprenta: |
Crop Breeding and Applied Biotechnology, Londrina, v. 3, n. 4, p. 275-280, dec. 2003. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Long cooking time for soybean seeds hinders their regular 'in natura' use as a rich source of protein. The objective of this research was to study the genetic variability of cooking time in soybean and its correlation with seed weight and imbibition percent. Pure food-type soybean lines were assessed having been cultivated in a greenhouse (experiment 1) and pure lines derived from crosses between grain type and food type soybean cultivars cropped in the field (experiment 2). In experiment 1, wide variability was detected in all the traits and the cooking time varied from 26 minutes to 170 minutes. In experiment 2 the range of cooking time was less (63 to 124 minutes). the most pronounced correlations were between imbibition percent and cooking time (-0.41*) for experiment 1 and between seed weight before and after imbibition with cooking time (0.42 and 0.41*) for experiment 2. The results showed substantial genetic variability in soybean cooking time. This can be used to obtain cultivars for human consumption with important decreases in cooking time.
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Palavras-Chave: |
Cozimento; Food-type; Genetic breeding; Genetic variability; Soybean; Variabilidade genética. |
Thesagro: |
Glycine Max; Soja. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/50295/1/22431.pdf
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Marc: |
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Embrapa Soja (CNPSO) |
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