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Registros recuperados : 125 | |
18. | | HOEFLICH, V. A. Challenges and strategies of forest research and education for the 21st century: a Brazilian perspective. In: IUFRO World Congress, 22., 2005, Brisbane. Forests in the balance: linking tradition and technology: program & abstracts. [Vienna]: IUFRO, 2005. 1 CD-ROM. Também publicado no The International Forestry Review, Oxford, v. 7, n. 5, p. 350, Aug. 2005. Resumo. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 125 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
23/02/2012 |
Data da última atualização: |
23/02/2012 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 5 |
Autoria: |
TORGA, P. P.; PEREIRA, H. S.; MELO, L. C.; BASSINELLO, P. Z.; MELO, G. C.; FERREIRA, B. H.; DÍAZ, J. L. C.; MAGALDI, M. C. S.; WENDLAND, A.; MELO, P. G. S. |
Afiliação: |
PAULA PEREIRA TORGA, CNPAF; HELTON SANTOS PEREIRA, CNPAF; LEONARDO CUNHA MELO, CNPAF; PRISCILA ZACZUK BASSINELLO, CNPAF; G. C. MELO, UNI-ANHANGUERA; B. H. FERREIRA, UNIVERSIDADE FEDERAL DE GOIÁS; JOSE LUIS CABRERA DIAZ, CNPAF; MARIANA CRUZICK DE S MAGALDI, CNPAF; ADRIANE WENDLAND FERREIRA, CNPAF; PATRICIA G. S. MELO, UNIVERSIDADE FEDERAL DE GOIÁS. |
Título: |
Protein content in genotypes of common black beans. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
Annual Report of the Bean Improvement Cooperative, Prosser, v. 54, p. 10-11, Mar. 2011. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of this work was to evaluate the protein content of common black beans genotypes and to verify the presence of genotypes x environments for that characteristic. |
Thesagro: |
Feijão preto; Melhoramento genético vegetal; Phaseolus vulgaris; Proteina. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/54487/1/BIC2.pdf
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Marc: |
LEADER 00951naa a2200277 a 4500 001 1916293 005 2012-02-23 008 2011 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aTORGA, P. P. 245 $aProtein content in genotypes of common black beans. 260 $c2011 520 $aThe objective of this work was to evaluate the protein content of common black beans genotypes and to verify the presence of genotypes x environments for that characteristic. 650 $aFeijão preto 650 $aMelhoramento genético vegetal 650 $aPhaseolus vulgaris 650 $aProteina 700 1 $aPEREIRA, H. S. 700 1 $aMELO, L. C. 700 1 $aBASSINELLO, P. Z. 700 1 $aMELO, G. C. 700 1 $aFERREIRA, B. H. 700 1 $aDÍAZ, J. L. C. 700 1 $aMAGALDI, M. C. S. 700 1 $aWENDLAND, A. 700 1 $aMELO, P. G. S. 773 $tAnnual Report of the Bean Improvement Cooperative, Prosser$gv. 54, p. 10-11, Mar. 2011.
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
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