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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | FAYE, M.; OURRY, A.; SAIDALI-SAVI, C.; DARGENT, R.; BOUCAUD, J.; DAVID, A. Effects of glutamine and K-glutamate on assimilation of [15N]- nitrate during auxin treatment for root formation in vitro (Pinus pinaster). Physiologia Plantarun, Copenhagen, v.76, n.3, p.277-282, 1983. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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2. |  | BOULAY, M.; CHAPERON, H.; DAVID, A.; DAVID, H.; FAYE, M.; ISEMUKALI, K.; DURAND, R.; BOUDET, A. M. Micropropagation d'arbres forestieres. Nangis: AFOCEL, 1979. 75p. (Estudos et Recherches, 12) Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | BOMFIM, V. B.; LOPES NETO, J. H. P.; LEITE, K. S.; VIEIRA, E. DE A.; IACOMINI, M.; SILVA, C. M.; SANTOS, K. M. O. dos; CARDARELLI, H. R. Partial characterization and antioxidant activity of exopolysaccharides produced by Lactobacillus plantarum CNPC003. LWT - Food Science and Technology, n. 127, 109349, 2020. 8 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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2. |  | OLIVEIRA, C. M. S. DE; GRISI, C. V. B.; SILVA, G. DE S.; LOPES NETO, J. H. P.; MEDEIROS, L. L. DE; SANTOS, K. M. O. dos; CARDARELLI, H. R. Use of lactiplantibacillus plantarum CNPC 003 for the manufacture of functional skimmed fresh cheese. International Dairy Journal, v. 141, 105628, june 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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