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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Milho e Sorgo. |
Data corrente: |
27/03/2019 |
Data da última atualização: |
28/03/2019 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
NASCIMENTO, P. T.; SOUZA, C. S. F.; FADINI, M. A. M.; MANIGAT, D.; PAIVA, P. M. de; MOURÃO, A. H. C.; BECHELENI, F. R. C.; VALICENTE, F. H. |
Afiliação: |
Priscilla T. Nascimento, Universidade Federal de São João del-Rei; Camila S.F. Souza, Universidade Federal de São João del-Rei; Marcos Antônio M. Fadini, Universidade Federal de São João del-Rei; Donald Manigat, Universidade Federal de São João del-Rei; Priscila M. de Paiva, Universidade Federal de São João del-Rei; André H. C. Mourão, Universidade Federal de São João del-Rei; Francyelli R. C. Becheleni, Universidade Federal de São João del-Rei; FERNANDO HERCOS VALICENTE, CNPMS. |
Título: |
Avaliação da eficiência de híbridos de milho Bt (Bacillus thuringiensis) no controle da lagarta-da-espiga Helicoverpa zea (Lepidopetera: Noctuidae). |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE ENTOMOLOGIA, 25., 2014, Goiânia. Resumos... Santo Antônio de Goiás: Sociedade Entomológica do Brasil, 2014. |
Páginas: |
p. 1049 |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Bacillus Thuringiensis; Controle Biológico; Helicoverpa Zea. |
Categoria do assunto: |
O Insetos e Entomologia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/195102/1/Avaliacao-eficiencia-2.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental. |
Data corrente: |
22/02/2013 |
Data da última atualização: |
10/11/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
OLIVEIRA, P. S.; MÜLLER, R. C. S.; DANTAS, K. das G. F.; ALVES, C. N.; VASCONCELOS, M. A. M. de; VENTURIERI, G. C. |
Afiliação: |
PATRICIA SERTÃO OLIVEIRA, UFPA; REGINA CELI SARKIS MÜLLER, UFPA; KELLY DAS GRAÇAS FERNANDES DANTAS, UFPA; CLAUDIO NAHUM ALVES, UFPA; MARCUS ARTHUR MARCAL DE VASCONCELOS, CPATU; GIORGIO CRISTINO VENTURIERI, CPATU. |
Título: |
Ácidos fenólicos, flavonoides e atividade antioxidante em méis de Melipona fasciculata, M. flavolineata (Apidae, Meliponini) e Apis mellifera (Apidae, Apini) da Amazônia. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
Química Nova, v. 35, n. 9, p. 1728-1732, 2012. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
PHENOLIC ACIDS, FLAVONOIDS AND ANTIOXIDANT ACTIVITY IN HONEY OF Melipona fasciculata, M. flavolineata (Apidae, Meliponini) AND Apis mellifera (Apidae, Apini) FROM THE AMAZON. Honey produced by three stingless bee species (Melipona flavolineata, M. fasciculata and Apis mellifera) from different regions of the Amazon was analyzed by separating phenolic acids and flavonoids using the HPLC technique. Data were subjected to multivariate statistical analysis (PCA, HCA and DA). Results showed the three species of honey samples could be distinguished by phenolic composition. Antioxidant activity of the honeys was determined by studying the capacity of inhibiting radicals using DPPH assay. Honeys with higher phenolic compound contents had greater antioxidant capacity and darker color. |
Palavras-Chave: |
HPLC-UV/Vis. |
Thesagro: |
Abelha; Mel. |
Thesaurus NAL: |
honey. |
Categoria do assunto: |
O Insetos e Entomologia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/77096/1/v35n9a05.pdf
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Marc: |
LEADER 01524naa a2200229 a 4500 001 1950649 005 2022-11-10 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aOLIVEIRA, P. S. 245 $aÁcidos fenólicos, flavonoides e atividade antioxidante em méis de Melipona fasciculata, M. flavolineata (Apidae, Meliponini) e Apis mellifera (Apidae, Apini) da Amazônia.$h[electronic resource] 260 $c2012 520 $aPHENOLIC ACIDS, FLAVONOIDS AND ANTIOXIDANT ACTIVITY IN HONEY OF Melipona fasciculata, M. flavolineata (Apidae, Meliponini) AND Apis mellifera (Apidae, Apini) FROM THE AMAZON. Honey produced by three stingless bee species (Melipona flavolineata, M. fasciculata and Apis mellifera) from different regions of the Amazon was analyzed by separating phenolic acids and flavonoids using the HPLC technique. Data were subjected to multivariate statistical analysis (PCA, HCA and DA). Results showed the three species of honey samples could be distinguished by phenolic composition. Antioxidant activity of the honeys was determined by studying the capacity of inhibiting radicals using DPPH assay. Honeys with higher phenolic compound contents had greater antioxidant capacity and darker color. 650 $ahoney 650 $aAbelha 650 $aMel 653 $aHPLC-UV/Vis 700 1 $aMÜLLER, R. C. S. 700 1 $aDANTAS, K. das G. F. 700 1 $aALVES, C. N. 700 1 $aVASCONCELOS, M. A. M. de 700 1 $aVENTURIERI, G. C. 773 $tQuímica Nova$gv. 35, n. 9, p. 1728-1732, 2012.
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |
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