BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoYODER, B. J.; DALEY, L. S. Development of a visible spectroscopic method for determining chlorophyll a and b in vivo in leaf samples. Spectroscopy, Amsterdam, v. 5, n. 8, p. 44-50, 1990.

Biblioteca(s): Embrapa Florestas.

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2.Imagem marcado/desmarcadoKIM, S. K.; LAGERSTEDT, H. B.; DALEY, L. S. Gemination responses of filbert pollen to pH, temperature, glucose, fructose and sucrose. Hort Science, v. 20, n. 5, p. 944-946, 1985.

Biblioteca(s): Embrapa Florestas.

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1.Imagem marcado/desmarcadoRESENDE, J. M.; CHITARRA, M. I. F.; MALUF, W. R.; CHITARRA, A. B.; SAGGIN-JÚNIOR, O. J. Atividade de enzimas pectinametilesterase e poligalacturonase durante o amadurecimento de tomates do grupo multilocular. Horticultura Brasileira, Brasilia, v. 22, n. 2, p. 206-212, abr./jun. 2004. Activity of the enzymes pectinmetylesterase and polygalacturonase during the ripening of tomatoes of multilocular group.
Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.
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