|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | ALMEIDA, M. J. de O.; WANDERLEY, B. R. da S. M.; FRANCISCO, A. de; AMANTE, E. R.; FREIRE, C. B. F.; HELM, C. V.; AMBONI, R. D. de M. C. Effects of particle size on the physical, chemical, and technological properties of pre-gelatinized whole pinhão (Araucaria angustifolia) flour. Journal of Food Measurement and Characterization, v. 18, p. 5695-5709, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. |  | LAU, H. D.; FAN, L. C. R.; FIALHO, S. A. G.; PIPPI, N. L.; RAISER, A. G. Efeitos adversos da levomepromazina em ovinos. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 18, n. 2, p. 181-185, fev. 1983.Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
2. |  | SPRADA, A. G.; ROSA, M. P. da; MACHADO, A. K.; PIPPI, N. L.; BAYARD, P.; CRUZ, I. B. M. da. Toxicity and oxidative stress of canine mesenchymal stromal cells from adipose tissue in different culture passages. Pesquisa Veterinária Brasileira, Brasília, DF, v. 35, supl. 1, p. 15-20, dez. 2015.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|