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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sul. |
Data corrente: |
30/11/2015 |
Data da última atualização: |
08/03/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
DEVINCENZI, T.; NABINGER, C.; GENRO, T. C. M.; NALERIO, E.; JUCHEM, S.; FEDRIGO, J. K.; PINTO, M. F. |
Afiliação: |
Thais Devincenzi, UFRGS; Carlos Nabinger, UFRGS; TERESA CRISTINA MORAES GENRO, CPPSUL; ELEN SILVEIRA NALERIO, CPPSUL; SERGIO DE OLIVEIRA JUCHEM, CPPSUL; Jean Kassio Fedrigo, UFRGS; Marcelo Fett Pinto, UFRGS. |
Título: |
Meat quality from grazing-based beef production systems on natural grasslands os Pampa biome. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONGRESS OF MEAT SCIENCE AND TECHNOLOGY, 61., 2015, Clermont-Ferrand. Proceedings... Clermont-Ferrand: INRA, 2015. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
ICOMST. |
Conteúdo: |
Producing beef on natural grasslands may represent an alternative to local farmers to add value on meat products of Pampa Biome. However, the quality characteristics of these products must be investigated. In this sense, we investigated the meat quality of three grazing -based beef production systems in Pampa biome: Natural grassland (NG), Improved natural grassland (ING, fertilized and oversown with winter species) and Sorghum pasture (SP). |
Thesagro: |
Ácido graxo; Carne; Gado de corte; Pastagem. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sul (CPPSUL) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 1 | |
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