|
|
Registros recuperados : 2 | |
2. |  | MOREIRA, F. M. de S.; LIMA, A. S.; ACIOLI, A. N. S.; MOINO JUNIOR, A.; TRGUE, A. P.; BARBERI, A.; MARTINS, A. L. U.; NOGUEIRA, C. L. B.; GRIPPA, C. R.; PEREZ, D. V.; SILVA FILHO, D. F. da; ALBUQUERQUE, D. C. de; JESUS, E. da C.; ANDRADE, E. P.; FIDALGO, E. C. C.; ARAUJO, F. de O.; VILLANI, F. T.; MACHADO, F. M.; RIBEIRO, F. V.; RIBEIRO, G.; SILVA, G. A. e; SCHIFFLER, G.; PEREIRA, H.; NODA, H.; SANTOS, H. G. dos; AMARAL, I. L. do; DELABIE, J.; SIQUEIRA, J. O.; MORAIS, J. W.; PEREIRA, J. P. R.; VIDAL, J. de O.; LOUZADA, J.; CARES, J.; UGUEN, K.; SILVA, K. de; FLORENTINO, L. A.; ABREU, L. M. de; PFENNING, L. H.; OLIVEIRA, M. S.; GOMIDE, M. L.; MESQUITA, M. da G. B. de; BREFIN, M. de L. M. S.; RODRIGUES, M. I. D.; COELHO, M. R.; SILVA, M. A.; SANTOS, M. S.; SILVA, N. M. da; DIAS, N.; NÓBREGA, R. S. A.; CONSTANTINO, R.; CAVALCANTI, R. S.; OLIVEIRA, R. F. M. de; LEAL, P. L.; FERREIRA, P. A.; SILVA, P. H.; ZANETTI, R.; TAPIA-CORAL, S. C.; STUMER, S. L.; ALFAIA, S. S.; ANDALÓ, V.; OLIVEIRA, V. dos S. Biodiversidade do solo em sistemas de uso da terra na Amazônia ocidental. In: PERES, C. A.; BARLOW, J.; GARDNER, T. A.; VIEIRA, I. C. G. (Org.). Conservação da biodiversidade em paisagens antropizadas do Brasil. Curitiba: UFPR, 2013. 38p. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
|   |
Registros recuperados : 2 | |
|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. |  | PEREIRA, G. E.; PADHI, E. M. T.; SUDARSHANA, M. R.; FIALHO, F. B.; MEDINA-PLAZA, C.; GIRARDELLO, R. C.; TSENG, D.; BRUCE, R. C.; ERDMANN, J. E.; SLUPSKY, C. M.; OBERHOLST, A. Impact of grapevine red blotch disease on primary and secondary metabolites in "Cabernet Sauvignon" grape tissues. Food Chemistry, v. 342, e128312, April 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
2. |  | PEREIRA, G. E.; PADHI, E. M. T.; GIRARDELLO, R. C.; MEDINA-PLAZA, C.; TSENG, D.; BRUCE, R. C.; ERDMANN, J. N.; KURTURAL, S. K.; SLUPSKY, C. M.; OBERHOLSTER, A. Trunk girdling increased stomatal conductance in Cabernet Sauvignon Grapevines, reduced glutamine, and increased malvidin-3-glucoside and quercetin-3-glucoside concentrations in skins and pulp at harvest. Frontiers in Plant Science, v. 11, e707, June 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|