01089nam a2200265 a 450000100080000000500110000800800410001910000270006024500570008726003080014430000140045252001510046665000120061765000100062965000210063965000180066065000150067865000140069365300100070770000170071770000220073470000280075670000220078470000170080619605272024-02-20 2013 bl uuuu u00u1 u #d1 aNASSUR, R. de C. M. R. aDry matter as a quality index for brazilian mangoes. aIn: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE PÓS-COLHEITA DE FRUTAS, HORTALIÇAS E FLORES, 4.; ENCONTRO NACIONAL SOBRE PROCESSAMENTO MÍNIMO DE FRUTAS E HORTALIÇAS, 7., 2013, Ribeirão Preto. Internacionalizar para não perecer: anais. Ribeirão Preto: USP-Faculdade de Cências Farmacêuticas de Ribeirão Pretoc2013 c1 CD-ROM. aThe objectives of this study were to validate dry matter as an index to indicate final consumer quality and acceptance of mango fruit from Brazil. aMangoes aManga aMangifera Indica aMatéria Seca aProdução aQualidade aMango1 aCRISOSTO, G.1 aFREITAS, S. T. de1 aVILAS BOAS, E. V. de B.1 aLIMA, L. C. de O.1 aCRISOSTO, C.